Montblanc atrau clubs d'aficionats als vehicles clàssics

El passat cap de setmana hi va haver concentració de Ferrari i Alfa Romeo i el proper diumenge seran protagonistes els Volkswagen
Imatge de la trobada del passat diumenge. | Cedida

 

L'any 2019 ha començat amb una intensa activitat pel que fa a les visites guiades que organitza l'Oficina de Turisme de Montblanc. La temporada de calçotades és clau en aquestes dates i afavoreix que molts grups aprofitin la seva visita per la zona i organitzin escapades a la Conca de Barbera. En aquest sentit, la visita guiada a Montblanc es converteix en un atractiu afegit a l'experiència gastronòmica.

El passat diumenge van coincidir a la capital de la Conca de Barberà dos grups d'aficionats als cotxes. A la plaça de Sant Francesc hi va haver una concentració de prop d'una vintena de vehicles de la marca Ferrari. Davant de l'antic celler modernista i de l'Oficina de Turisme hi van aparcar un nombre similar d'Alfa Romeo.

Mentre els propietaris dels vehicles van aprofitar per fer la visita al municipi de la mà dels Guies de Montblanc, els dos espais on hi havia els cotxes aparcats van atraure centenars de curiosos que van passejar entre els vehicles i van fer moltes fotos.

Des de l'Oficina de Turisme i la Policia Local de Montblanc, afirmen que faciliten al màxim que aquests grups puguin gaudir d'una estada a la vila. És per això que es garanteixen accessos i aparcaments i s'adapten les visites a les característiques del grup.

Una vintena de vehicles de la marca Ferrari van estar a la plaça de Sant Francesc | cedida

 

Nova concentració de vehicles, aquest diumenge

El pròxim diumenge al matí, dia 24 de febrer, es concentraran un grup d'aficionats als Volkswagen, en una trobada organitzada per Amics del Volkswagen de Catalunya.

Els vehicles arribaran a la capital de la Conca de Barberà a les 9.45 hores, i quedaran concentrats a l'aparcament de la cooperativa de viticultors, davant l'oficina de turisme, fins a les 13.30 hores, hora en què marxaran a Fontscaldes a realitzar una calçotada.

Els participants esmorzaran coca amb xocolata i visitaran el Montblanc Medieval. De ben segur que aquesta trobada també aplegarà curiosos i amants dels cotxes. Les trobades no acaben aquí, ja que al mes de març hi ha prevista una nova concentració de vehicles, en aquest cas, de la marca Lancia.

"Jordi Miró renuncia a encapçalar la llista de SOM Espluga per aquests motius" "ATENCIÓ: Rescaten un excursionista ferit a les Muntanyes de Prades"