Mor Ramon Solé Palau, primer alcalde de Vimbodí i Poblet

Mor Ramon Solé Palau, primer alcalde de la democràcia de Vimbodí i Poblet

Solé i Palau va ser alcalde del municipi des de l'any 1979 fins a l'any 1989

Aquest dimecres, 29 de maig, l'exalcalde del municipi de Vimbodí i Poblet, Ramon Solé Palau, ha mort als 88 anys. L'acte de comiat s'ha fet aquest dimecres de 19.00 hores a 21.00 hores i aquest dijous, 30 de maig, de 10.00 hores a 13.30 hores al tanatori de l'espluga de Francolí.

La missa per les seves exèquies serà aquesta tarda a les 18.00 hores a l'església de la Transfiguració del Senyor de Vimbodí i Poblet.

Alcalde de Vimbodí i Poblet durant 10 anys

Ramon Solé va ser el primer alcalde de la democràcia del municipi de la Conca de Barberà i va estar al capdavant de l'Ajuntament de Vimbodí i Poblet durant deu anys, des del 1979 fins al 1989.

A l'exalcalde se'l recorda per haver construït l'embassament del municipi, a la partida de les Planes. Gràcies a aquesta acció es va acabar amb les restriccions d'aigua al municipi fins i tot a l'estiu, quan hi ha més població per l'arribada de vimbodinencs que van a estiuejar a la vil·la.

Tanmateix, Solé i Palau era una persona molt coneguda al poble, ja que durant molts anys va regentar el Bar Solé, del qual, actualment, s'encarrega la seva filla Maite. 

Ramón Solé i Palau
Ramón Solé i Palau va ser el primer alcalde de la democràcia al municipi de Vimbodí i Poblet, des del 1979 fins al 1989 | Cedida

 


Comentaris