consell comarcal de la conca de barberà

La Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà acollirà les il·lustracions de la Laia Roca

L'exposició obrirà al públic a partir del divendres 27 de novembre

L'Oficina Jove de la Conca de Barberà amb el suport del Museu Comarcal de la Conca de Barberà i l'Ajuntament de Montblanc, ha organitzat la 17a edició de la Mostra d'Art Jove de la Conca de Barberà. A diferència de les edicions anteriors, aquest any la Mostra d'Art ocuparà l'espai adaptat per a acollir-hi exposicions, el Museu Comarcal de la Conca de Barberà.

L'artista Laia Roca Trullols de Santa Coloma de Queralt participarà en la Mostra d'Art. És una jove que la seva passió és la il·lustració i que l'Oficina Jove ha descobert a través dels dibuixos realitzats per la futura edició del llibre Relats Confinats, que properament sortirà a la llum. L'artista també domina altres tècniques com la fotografia i el disseny gràfic, treballs que es podran veure durant la Mostra d'Art Jove d'aquest any.

L'exposició obrirà al públic a partir del divendres 27 de novembre i fins al 13 de desembre romandrà oberta. Aquest any i com a novetat s'han programat unes visites amb l'artista, els dies 5, 12 i 13 de desembre, tot i que en funció de les restriccions de mobilitat també es podran programar entre setmana. Una altra novetat d'enguany és que durant la inauguració, encara pendent de concretar el dia degut a les restriccions de la pandèmia de la Covid-19, l'Associació literària l'Escarritx de Montblanc participarà amb la lectura d'un relat confinat el qual la Laia Roca ha il·lustrat i que es podrà veure a l'exposició.

L'objectiu de la Mostra d'Art és aplegar un conjunt d'obres dels joves artistes de la Conca en una exposició. D'aquesta manera, es visualitza la seva tècnica i a través d'aquestes peces podem conèixer la seva concepció de l'art. Alhora es vol facilitar la promoció i difusió de joves artistes i contribuir al foment de l'art i la cultura.

Al llarg d'aquests anys d'organització de la Mostra un total de 19 joves de la Conca han pogut donar a conèixer la seva obra. Els estils artístics han estat gairebé tots representats: pintura, gravat, instal·lació, escultura, acrílic sobre tela i sobre fusta, tècnica mixta, forja artística, joieria i orfebreria d'alumini, mural i talla, fotografia artística i stencil, joieria artística, pintura mural i il·lustració.


Comentaris