NOU I GRATIS

Tens Telegram? Afegeix-te al canal de Tarragona Digital clicant aquí. T’encantarà!
La directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó, rep el certificat.

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga rep el Segell de Turisme Familiar

El certificat l’ha lliurat l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (Fanoc), reconeixent l’equipament espluguí com un lloc especialment adequat per al públic familiar

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí ha rebut recentment el Segell de Turisme Familiar «pel seu enfocament cap al públic familiar». Aquest reconeixement l’ha fet l’Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (Fanoc).

El Segell de Turisme Familiar ha estat recollit per la Directora del Museu, Gemma Carbó, qui ha destacat el valor del Museu com «un lloc perfecte perquè els nens aprenguin coses tan simples com d’on procedeixen el vi i l’oli, perquè coneguin el dia a dia dels nostres avis o perquè aprenguin dels encerts i errors del nostre passat per a construir un futur sostenible».

Es destaca «l’oportunitat que el Museu brinda a molts nens de ciutat»

El certificat l’ha lliurat Emilia Tarifa, en representació de la Fanoc, que ha destacat «l’oportunitat que el Museu brinda a molts nens de ciutat, que no tenen la sort de gaudir de la vida als pobles, per a descobrir de prop el món rural i l’agricultura».

També s’ha alegrat de poder lliurar un Segell de Turisme Familiar a un nou museu, «reforçant així l’oferta d’oci i turisme familiar de tipus cultural, amb la qual les famílies gaudeixen del seu temps lliure d’una forma lúdica, però alhora educativa».

Més de 200 avalats pel Segell de Turisme Familiar

Fins avui, més de 200 entitats turístiques de tota mena han rebut l’aval del Segell de Turisme Familiar, des de ciutats a hotels, passant per museus, cases rurals, establiments dedicats a l’oci i turisme en la naturalesa, creuers, agències de viatge o destinacions.


Comentaris

envia el comentari