El Museu de la Vida Rural de l’Espluga organitza el seminari ‘Ecoart a través de la mirada femenina’

Tindrà lloc el dies 13 i 14 de desembre i l’impartirà l’artista visual Ivana Larrosa
L'activitat tindrà lloc el 13 i 14 de desembre. | Mary Mattingly Pull

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí organitza el seminari ‘Ecoart a través de la mirada femenina’, que serà impartit per l’artista visual Ivana Larrosa, membre del col·lectiu ‘The Commons choir’ (Nova York). L’activitat tindrà lloc divendres 13 de desembre, de 19.00 a 21.00 hores i l’endemà dissabte 14 de desembre, de 10.00 a 19.00 hores.

L’objectiu d’aquest seminari és qüestionar, criticar i indagar en l’art mediambiental i ecològic participatiu, basat en la comunitat que opera a través de disciplines com la performance, els estudis ambientals i d’altres disciplines socialment compromeses, amb especial rellevància al paper d’artistes femenines.

L'art a través de pràctiques inclusives, sostenibles i socialment justes

El seminari presentarà eines per desenvolupar estratègies per crear, realitzar i promocionar obres d’art, a través de pràctiques inclusives, sostenibles i socialment justes. Els temes que es tractaran inclouen exemples d’obres d’art mediambiental i social, projeccions i lectures, activitats i pràctiques col·lectives.

Està dirigit a artistes, comissaris, treballadors culturals i a tothom qui estigui interessat a dissenyar un futur millor per a la comunitat amb el seu treball a través d’una perspectiva artística i cultural. És un seminari-col·loqui per a qualsevol nivell, des de principiant fins a avançat.

L’activitat té un preu de 25€ i requereix inscripció prèvia, que es pot fer contactant amb el museu a través del correu info@museuvidarural.cat o del telèfon 977 87 05 76. 

"👮Xerrada sobre seguretat després de diversos robatoris a l'Espluga de Francolí" "🗓Última oportunitat per visitar 'Plàstic' al Museu de la Vida Rural de l'Espluga"