El Museu de la Vida Rural de l'Espluga de Francolí programa un taller fotogràfic adreçat a joves

L’activitat serà impartida per Marta Garcia i Oriol Segon del col·lectiu fotopedagògic Construïm Mirades
El taller tindrà una durada de 5 dies en horari de matí i està adreçat a persones joves d'entre 16 i 25 anys. | Cedida

 

El Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí acollirà la propera setmana una activitat adreçada a joves per viure el món de la fotografia des de dins i, alhora convidar a la reflexió.

 

Així doncs, del 8 al 12 de juliol, de les 10.00 a les 14.00 hores, el col·lectiu fotopedagògic Construïm Mirades i el Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí ofereixen un taller de fotografia experiencial d’una setmana de durada que constarà de diverses dinàmiques fotogràfiques que potenciaran, per una banda, l’exploració de l’entorn a través d’imatges i, per l’altra, l’expressió de la mateixa mirada.

 

El taller està adreçat a joves d’entre 16 i 25 anys i estarà conduït per Marta Garcia i Oriol Segon, del col·lectiu fotopedagògic 'Construïm Mirades'.

 

Es donarà així veu als joves per vehicular mitjançant la fotografia el seu punt de vista de l’entorn i reflexionar sobre els reptes contemporanis.

 

Serà un taller on aprendre i viure la fotografia des de dins, adquirir coneixements tècnics, jugar amb les càmeres, compartir amb la resta de participants, redescobrir el Museu de la Vida Rural i imaginar futurs sostenibles.

 

Intervenció fotogràfica de grans dimensions

Entre tots els participants crearan un projecte col·lectiu mitjançant una intervenció fotogràfica de grans dimensions que es farà pública en el marc de la setena edició del RUSC, el Festival de Poesia de l’Espluga de Francolí.

 

Tota la informació es pot consultar a la pàgina web del Museu de la Vida Rural. L’activitat requereix inscripció prèvia, que es pot fer al telèfon 977 870 576 o a info@museuvidarural.cat. Segons informen des del museu, les places per participar en el taller fotogràfic són limitades.