GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

L’Espluga de Francolí encén la il·luminació nadalenca

A la plaça Montserrat Canals s'hi ha instal·lat un arbre de Nadal de grans dimensions fet amb llums LED
El gran arbre de Nadal i la façana del Casal de l'Espluga il·luminats. | J.V.

 

Aquest dimecres 5 de desembre l’Aaron, l’Eric i el Jonathan, els tres alumnes més petits de P5 de les escoles de l’Espluga de Francolí, ja que aquest any dos d’ells són bessons, han donat el tret de sortida, com és tradició, al període nadalenc encenent la il·luminació ornamental del municipi.

 

L'arbre de Nadal de la plaça Montserrat Canals, en primer terme, | J.V.

 

L’encesa dels llums nadalencs ha tingut lloc a la plaça Montserrat Canals a les sis de la tarda i ha comptat amb l’actuació d’elements de la cultura popular espluguina. Enguany, l’acte s’ha celebrat en aquest espai ja que s’hi ha ubicat un arbre de Nadal de grans dimensions fet amb llums LED, aprofitant la celebració dels Pastorets, tot i que la intenció és que aquest nou arbre s’ubiqui cada any en una de les dues places principals del municipi, en funció de si és any de Pastorets o de Pessebre Vivent. Aquest 2018 també s’ha inaugurat l’enllumenat de l’Església Vella ja que estava força malmès i s’ha adaptat a la tecnologia LED.

 

Il·luminació de la rotonda de la plaça Montserrat Canals de l'Espluga | J.V.

 

10.000 per renovar l'enllumenat de Nadal de l'Espluga de Francolí

L’Ajuntament de l’Espluga de Francolí ha invertit 10.000 euros en la renovació i la instal·lació de l’enllumenat nadalenc al centre de la població.

 

David Ortín i Joan Vizcarra han presentat el conte 'Els Pastorets i la samarra d'en Getsè'. | J.V.

 

Presentació de 'Els Pastorets i la samarra d'en Getsè' de David Ortín i Joan Vizcarra

Després de l’acte d’encesa dels llums de Nadal ha tingut lloc, al Casal, la presentació del conte 'Els Pastorets i la samarra d'en Getsè' de David Ortín i Joan Vizcarra inspirat en els Pastorets de l'Espluga de Francolí. Durant aquest acte també s’han presentat les novetats de l'actual temporada de representacions.

 

El conte 'Els Pastorets i la samarra d'en Getsè'. | J.V.