GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Nadal arriba a Conesa amb l'encesa de llums i el tradicional concert

Serà aquest dissabte, 8 de desembre, a partir de dos quarts de set de la tarda
Aquest dissabte tindrà lloc l'encesa dels llums i el concert de Nadal de Conesa | Joan López

 

Conesa ja escalfa motors per celebrar les festes de Nadal i obrirà els actes amb l'encesa de la il·luminació nadalenca i el tradicional concert de Nadal. Els actes es duran a terme aquest dissabte 8 de desembre a partir de dos quarts de set quan, des de la plaça Major, s'encendran les llums que decoren el municipi. Tot seguit, a les set de la tarda, l'església de Santa Maria de Conesa serà l'escenari del concert de Nadal que, com cada any, servirà per a recaptar fons per a la Marató de TV3 que en aquesta edició recapta fons per lluitar contra el càncer.

 

Concert de Nadal de Conesa | Joan López

 

Nou Cafè, diables, teatre i ball, durant la Festa Major d’Hivern de Conesa

Conesa ha viscut, el passat 17 i 18 de novembre, la Festa Major d’Hivern, en honor a la patrona Santa Victòria. El tret de sortida va ser amb el tradicional sopar popular. Més de seixanta veïns es van trobar a la Sala del Ball per gaudir d’una sopa de farigola amb ou, a més del romesco de bacallà o l’hamburguesa vegetariana.

 

El Cafè de Conesa ha engegat una nova etapa | J.V.

 

L’endemà, dissabte a la tarda, l’alcalde de Conesa, Jordi Ramos, va celebrar la segona edició d’Un cafè amb l’alcalde, una iniciativa que tracta d’informar els veïns les actuacions previstes en els pròxims mesos, com poden ser per exemple, les obres més destacades.

 

Tot seguit, els membres de la Colla de Diables Voramar del Serrallo-Víbria de Tarragona ja esperaven a l’entrada del poble per convertir la plaça Major de Conesa en un autèntic infern. I ho van aconseguir. Diables i timbalers van omplir de foc el poble.

El Cafè de Conesa engega una nova etapa | J.V.

 

Després de sopar, va ser el torn de l’obra de teatre El Crèdit, de la companyia Naltrus de Santa Coloma de Queralt. L’acte va reunir a més de mig centenar de conesins. Diumenge, dia 18 de novembre, va ser el dia fort. Al migdia es va celebrar la missa en honor a la patrona Santa Victòria i, tot seguit, el concert vermut amb el grup Cocktail Elegant. A la tarda, va ser el torn del Ball de Festa Major. Cal destacar finalment que, coincidint amb la Festa Major, s’ha estrenat la nova direcció del Cafè de Conesa.