GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Comença el Nadal a Montblanc

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc han unit esforços amb l'Ajuntament de la vila ducal per celebrar les festes de Nadal
Montblanc inicia la campanya de Nadal  | Joan López

 

La setantena d'establiments associats a la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc han unit esforços amb l'Ajuntament de la vila ducal per celebrar les festes de Nadal amb diversos espectacles. Les activitats s'iniciaran aquest dijous, 6 de desembre, a dos quarts de set de la tarda, amb la presentació, a la sala de les Corts del Claustre de Sant Francesc, del conte ‘Els Pastorets i la samarra d’en Getsè’, de David Ortin i Joan Vizcarra.

 

Gimcana dels Tions

Enguany es torna a organitzar una de les novetats de la campanya nadalenca de l’any passat: la Gimcana dels Tions. Es tracta d'una activitat per als més menuts que consisteix a haver de detectar cinc tions amb trets distintius que estaran repartits entre els comerços de l'entitat. Els guanyadors s'enduran un premi de quatre entrades a Port Aventura. Però les principals activitats de la UBCM es concentraran, principalment, en les jornades dels dies 21 i 22 de desembre, amb un espectacle d'animació infantil, una xocolatada gratuïta i una cantada de nadales.

 

El comerç de Montblanc presenta una campanya de Nadal amb espectacles i premis

 

La campanya de la Unió de Botiguers s'allargarà fins al 6 de gener i compta també amb el sorteig de Nadal amb un premi de 500 euros i 5 premis de 100 euros del que se'n repartiran fins a 40.000 butlletes entre els 74 establiments associats a la Unió de Botiguers.

 

La il·luminació de Nadal s'obrirà el 5 de desembre

L'Ajuntament de Montblanc ha anunciat que els carrers del centre comercial de la Vila Ducal encendran la il·luminació nadalenca aquest dimecres 5 de desembre.  

 

Més activitats nadalenques

Durant el Nadal hi haurà desenes d'actes per a tots els públics. Es mantenen cites tradicionals com el Caga Tió el dia 23 de desembre al qual se li podrà portar menjar per a Càritas Montblanc. Les tradicionals representacions dels Pastorets al Centre Cultural Sant Jordi o el Casal de Jocs, que enguany se celebrarà les tardes del 27, 28 i 29 de desembre, són algunes de les altres opcions. També, cal tenir present la visita del Patge Carter ,que recollirà les cartes dels infants el diumenge 30 de desembre, i l’Home dels Nassos, que tornarà a la vila el 31 de desembre.

Montblanc, a punt per celebrar el Nadal amb desenes d'actes