josep-moragas

Josep Moragas és el nou president de l'Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades

L’equip que gestionarà l’entitat durant els pròxims quatre anys va ser escollit en l’assemblea celebrada el passat diumenge 19 de gener a Mont-ral

El diumenge 19 de gener es va celebrar l’assemblea de l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades amb l’objectiu de triar les persones que encapçalaran l’organització fins al 2024.  Josep Moragas va ser escollit president, mentre que Xavier Pagès ostentarà la vicepresidència de l’associació i la presidència de la secció de muntanya. Completen la junta Maria Enriqueta Fernández (secretaria), Quim Miralles (tresorer) i Francesc Casanovas, Artur Miró i Michel Marín (vocals).

Al llarg dels pròxims quatre anys, doncs, el nou equip s’encarregarà de gestionar l’associació,  que té 80 persones associades i prop de 16.000 euros de pressupost  i que, en aquest sentit, és una de les organitzacions que compta amb un nombre de socis i sòcies i amb pressupost més gran d’entre les entitats censades a les Muntanyes de Prades.

Durant el mes de febrer,  l’entitat farà una assemblea extraordinària on detallarà el seu pla d’acció pels pròxims quatre anys  sobre la base d’augmentar la participació popular en els esdeveniments excursionistes i fomentar activitats culturals i exposicions que contribueixin a dinamitzar l’estima i el respecte per l’entorn de les Muntanyes de Prades.

Entre les activitats que promou i organitza l’Associació d’Amics de les Muntanyes de Prades destaquen la caminada de resistència Almogàver - Muntanyes de Prades, que enguany celebrarà la seva desena edició, i la caminada pel Massís de les Muntanyes de Prades, que el passat 2019 va complir vint anys.