GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Els grups Auxili, Pupil·les, JoKB i Júlia Colom a l'Acampada Jove 2019

L’organització ho ha anunciat a través de les xarxes socials. Els quatre grups nous se sumen al cartell de la nova edició del festival
Acampada Jove 2018. Les imatges de la tercera nit de concerts | Laia Solanellas

 

L’Acampada Jove, el festival político-musical de referència dels Països Catalans, torna a Montblanc el 18, 19 i 20 de juliol per celebrar la 24a edició carregada de festa, lluita i llibertat.

 

Ahir a la tarda, l’organització va anunciar que els grups Auxili, Pupil·les, JOKB i Júlia Colom s’incorporen al cartell juntament amb Green Valley, Doctor Prats, Huntza, Andana, Oques Grasses, Tribade, Koers, Obeses, Zoo, Train to Roots i La Otra & las Locas del Co.

 

La primera confirmació de la tarda va ser el grup Auxili

Els ontinyentins tornen un any més a l'Acampada Jove amb el seu darrer disc Tresors. També, des del País Valencià, arriba per primer com a l'Acampada el grup de rap Pupil·les amb un missatge reivindicatiu i feminista. Per altra banda, després de guanyar el Música Jove 2016, JoKB tornen a més força que mai amb el seu primer disc OHANA. L'última confirmació ha sigut la cantautora mallorquina Júlia Colom que també se suma al cartell de la 24a edició del festival.

 

L'Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d'Esquerra Republicana i l'Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc per onzè any consecutiu a Montblanc. Anteriorment, l'Acampada s'ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

 

Més de 31.000 persones a l'Acampada Jove 2018

Després dels tres dies de concerts i actes diversos a Montblanc, més de 31.000 persones de públic van passar per l'Acampada Jove l'estiu passat. El 2018 era l'edició que es presentava com la més reivindicativa dels últims temps després dels fets polítics que va viure Catalunya a la tardor de l'any 2017.

 

Els concerts del grup italià Talco, l'aposta internacional de l'any passat, i de Doctor Prats i Buhos van omplir la darrera nit d'actuacions que va posar punt i final a la 23a edició de l'Acampada, la desena que es fa a Montblanc. El festival el van completar, entre d'altres, grups com La Raíz, Txarango, Auxili, Xavi Sarrià i Els Catarres.