Nova edició del VII Concurs de Relats Breus i Poesia de Vimbodí i Poblet

El primer premi per a cada categoria és de 200 euros

Un any més, arriba una nova edició del VII Concurs de Relats Breus i Poesia de Vimbodí i Poblet. El certamen el convoca el Casal d'Avis, amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'Ajuntament del municipi. Poden participar en les diferents categories del concurs tothom que hi estigui interessat i s'estableixen modalitats des dels infants fins a adults, segons sigui relat o poesia. Alhora, per cada modalitat, s'estableixen diferents categories segons edat i els originals es poden presentar tant en format físic com digital.

El relat ha d'estar escrit en català, el tema és lliure i l'obra ha de ser inèdita, no publicada enlloc. Ha de tenir una extensió mínima de 2 fulls i màxima de 5, en fulls de mida DIN A4 (en queda exclosa la portada). Es poden presentar escrits a ordinador o a màquina, a doble espai, per una sola cara. El tipus de lletra ha de ser Arial o Helvètica, de cos 12.

Pel que fa al poema ha d'estar escrit en català, el tema és lliure i l'obra ha de ser inèdita, no publicada enlloc. Ha de tenir una extensió màxima de 50 versos, i no se n'estableix cap extensió mínima, en fulls de mida DIN A4 (en queda exclosa la portada). Es poden presentar escrits a ordinador o a màquina, a doble espai, per una sola cara. El tipus de lletra ha de ser Arial o Helvètica, de cos 12. 

La data límit d'entrega dels originals és el 20 de juliol i l'acte de lliurament de guardons està previst per al pròxim 5 de setembre de 2020, sempre que l'actualitat sanitària ho permeti.

"La nova proposta per celebrar la revetlla de Sant Joan a l'Espluga de Francolí" "El nou aspecte que llueixen alguns dels carrers de Montblanc"