Núria Besora en la roda de premsa d'aquest matí

Núria Besora s'incorpora a l'equip de govern de l'Ajuntament de Montblanc i serà la regidora de Turisme

Fins ara, aquesta cartera l'havia tingut Oriol Pallissó

Pep Andreu, l'alcalde de Montblanc, ha reformat de manera inesperada el seu equip de govern municipal. En aquest sentit, Núria Besora, regidora no adscrita, assumeix la regidoria de Turisme i Joventut de l'Ajuntament de la vila ducal, que fins ara era competència d'Oriol Pallissó. De fet, la nova regidora fa unes setmanes va anunciar que abandonava el grup municipal de Junts per Montblanc per diferències ideològiques i des de llavors ha mantingut converses amb l'actual equip de govern.

Segons Besora, «la bona entesa amb l'equip de Pep Andreu ha anat teixint complicitats fins a acordar una coalició de govern, ja que, malgrat mantenir punts de vista i visions diferents, crec que puc aportar aire fresc, saba nova, un model constructiu en la governabilitat del meu poble».

Pallissó, per la seva banda, es farà càrrec de l'àrea de Policia Local, estretament lligada al pla de mobilitat que s’està treballant. Així doncs, el nou equip de govern estarà compost pels 7 regidors d’Agrupament Catalanista de Montblanc i la regidora no adscrita, mentre que l'oposició restarà amb els 4 regidors de Junts i el regidor socialista.


Comentaris