Es milloren diverses voreres de Montblanc per facilitar l’accessibilitat

Les primeres intervencions s’han fet al barri de Santa Clara i a llar d’infants ‘Els Merlets’
L'objectiu de les obres és garantir l'accessibilitat. | Cedida

L’Ajuntament de Montblanc, a través de les regidories de Mobilitat i Serveis de manteniment ha realitzat set rebaixos de voreres a les cruïlles del carrer Batlle Dionís Mestre amb carrers Muralla de Santa Tecla, carrer Pau Casals, carrer Pintor Potau i Carrer Mestre Cabré. L’objectiu d’aquestes obres és la millora de l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda o bé pel trasllat de cotxets.

També s'han fet tres rebaixos de voreres a les cruïlles del carrer Pintor Potau amb carrer Neus Català, s’han reparat dos rebaixos existents a la plaça de Bastoners i se n’ha afegit un de nou.

S'ha prioritzat aquesta àrea del barri de Santa Clara perquè compta amb la presència del Centre d'Assistència Primària (CAP), permetent un millor accés a aquest centre, adequant tots els seus entorns més propers. També s'ha adequat l'accés a la Llar d'Infants ‘Els Merlets’ a l'Avinguda Doctor Folch.

S'han rebaixat algunes voreres per millorar l'accessibilitat. | Cedida

Es rebaixaran voreres de molts més carrers amb el mateix objectiu

Seguint aquesta premissa, està previst fer rebaixos en trams de les voreres de l'Avinguda Manel Ribé, els accessos a la Residència-Llar Conca de Barberà o al carrer de Senan, entre molts altres. En aquest sentit, els serveis de manteniment aniran realitzant aquestes accions, distribuïdes al llarg de l'any, compaginades amb les altres tasques de millora dels serveis de Montblanc.

Segons manifesten des de l’Ajuntament montblanquí, «és una prioritat dels serveis de manteniment seguint fent rebaixos que millorin l'accessibilitat de les persones amb mobilitat, especialment als accessos a àrees infantils, parcs i jardins, centres d'assistència, centres culturals i de lleure o esport, però també en totes aquelles voreres on visquin persones que necessitin entrar als portals de casa seva i que tinguin barreres arquitectòniques que els hi dificultin la seva mobilitat».

"🎄Nou relat i espais per al Pessebre Vivent de l'Espluga de Francolí" "🎵L’Espluga de Francolí es prepara pel concert solidari pels afectats per la riuada"