GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tot a punt per a l'onzena edició de Clickània a Montblanc

El festival de Playmobil arriba més fort que mai, enguany ocuparà els dies 12, 13, 14, 20 i 21 d'octubre. Sortegem 2 entrades familiars al nostre Instagram!
Imatge de CLickània 2016 | Joan

 

Un any més, Clickània, el festival de Playmobil, torna a Montblanc. Després d'un gran 2017, Clickània es prepara per a l'11a edició amb voluntat de superar les dades de l'any passat. El festival de Playmobil forma part de les activitats turístiques més importants de la tardor montblanquina junt amb Terrània, es tracta d'unes jornades dedicades als aficionats i col·leccionistes de clicks, unes joguines que cada any se senten més i més montblanquines. Es tracta d'un esdeveniment organitzat per l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Montblanc amb la col·laboració de col·leccionistes i aficionats al món de Playmobil. La seva experiència i coneixement ha estat clau en el desenvolupament del festival.

 

Clickània 2018

Aquesta edició durarà cinc dies, agafant dos caps de setmana. Així, podrem gaudir de Clickània els dies 12, 13, 14, 20, i 21 d'octubre. Durant cada dia es mantindrà el mateix horari d'apertura, de 10.00 a 20.00 hores. Els preus de les entrades són els següents:

 

Entrada 1 dia

Nens fins a 6 anys: gratuït

Infants entre 7 i 13 anys: 2€

Majors de 14 anys: 3 €

 

Entrada 2 dies (cap de setmana)

Nens fins a 6 anys: gratuït

Infants entre 7 i 13 anys: 3 €

Majors de 14 anys: 4 €

 

Les entrades es poden adquirir de manera anticipada a l'Oficina Municipal de Turisme o bé el mateix dia a la taquilla que estarà situada al centre de la plaça de Sant Francesc.

 

Exposicions de diorames

Tornen, una altra vegada, els exitosos diorames, construïts pels aficionats del món del Playmobil. Hi haurà quatre espais del nucli històric de Montblanc a visitar: l'antiga església i el claustre de Sant Francesc, l'antiga església de l'hospital de Santa Magdalena, el Museu del Pessebre i el Centre d'Interpretació de l'Art Rupestre. Els títols dels diorames són els següents: Tot un món, La màgia victoriana, Egipte, Canadà: vida a les muntanyes, Àfrica, Ctchulhu s'alça de nou, La vida del samurai, Incendi forestal, Pessebre, Escena de ciutat. A més hi haurà sis botigues que garanteixen al públic que puguin trobar novetats, producte descatalogat, complements, gadgets, etc.

 

Activitats paral·leles

A banda dels diorames i els punts de venda de cliks, el festival també ha organitzat múltiples activitats paral·leles que tindran lloc tant a l'espai firal com pels carrers i les places de la vila de Montblanc:

 

Exposició i demostració de maquetisme, sala de les Corts del claustre de Sant Francesc. Es podrà visitar cada dia de festival de 10h a 14h i de 16h a 20h. L'accés és lliure i l'aforament limitat.

 

Taller de miniatures, sala polivalent del claustre de Sant Francesc. Hi haurà sessions cada dia a les 11,30h, 16h i 18h. Està adreçat a infants d'entre 6 i 12 anys, té una durada d'una hora i es farà en grups reduïts de 10. Té un cost de 2 € i es poden adquirir els tiquets a la taula d'informació.

 

Visita de les torres i el pas de ronda, a la muralla de Montblanc. Preu especial d'1 €, l'horari permetrà la visita al migdia: de 12h a 18h.

 

Ambientació pels carrers i places de Montblanc. L'organització ha previst animació als carrers per fer més variada l'estada dels visitants.

 

Sortegem entrades per al Clickània 2018

Des de TarragonaDigital.com volem premiar els nostres lectors amb el sorteig d'una entrada familiar (pares i fills) per a cada cap de setmana del Clickània. Els sortejos es realitzaran al nostre perfil a Instagram @TarragonaDigital. Durant el sorteig haureu d'especificar a quin cap de setmana voleu anar al Clickània, ja que sortegem una entrada familiar per un dels dies del 12-13-14 d'octubre i una altra per al 20-21 d'octubre. Per participar al sorteig heu de seguir aquests passos:

— Feu-vos seguidors del nostre Instagram @TarragonaDigital.

— Buscar el post del sorteig, fer un «M'agrada», deixar un comentari mencionant mínim 1 amic i MOLT IMPORTANT deixar un comentari especificant quin cap de setmana voleu anar!  

— Per tenir més opcions, feu captura del post o de l'Stories del sorteig i pengeu-ho al vostre Stories mencionant @TarragonaDigital.

— Teniu temps per participar fins al dijous 11 d'octubre. Estigueu molt pendents dels vostres missatges directes, perquè si sou els guanyadors us contactarem per aquesta via. Molta sort!