Montblanc ja té a punt la primera pisicina coberta de la Conca

El mes de juny va finalitzar la construcció de la coberta telescópica
Josep Andreu, alcalde de Montblanc i Walid Hanini, director càmping Montblanc Park han presentat l'acord a l'Ajuntament de Montblanc. | J.V.

 

Després d'anys de reclamacions per part de molts conquencs que s'havien de desplaçar a Valls o a Alcover durant els mesos més freds de l'any, Montblanc, i per extensió la Conca de Barberà, tindran finalment una piscina coberta. Aquest és l’objectiu que s’han marcat des del consistori montblanquí i l’empresa que gestiona el càmping Montblanc Park, després que aquest últim inaugurés l’estiu passat una piscina de 25 metres de llargada per 12 d'amplada i que aquest mes de juny finalitzessin les obres per a cobrir-la. Això suposarà que a partir del proper 12 de setembre i fins el 24 de juliol la piscina passarà a estar a disposició dels ciutadans de la Conca de Barberà per tal que hi puguin dur a terme natació, activitats escolars o qualsevol activitat dirigida.  

 

La pisicina del càmping de Montblanc passarà a ser coberta. | J.V.

 

Encara falta tancar molts serrells

Encara falta tancar molts serrells en aquest projecte -com per exemple els preus i els horaris d'obertura-, però l'Ajuntament ja treballa per a muntar-hi activitats dirigides i aplicar abonaments als usuaris durant l'hivern, aprofitant la temporada baixa del càmping, que tanca portes durant uns mesos. S'ha optat per, en un primer any, avaluar el grau d'acceptació dels comarcans, ja que serà el primer cop que els veïns de la zona poden aprofitar les instal·lacions d'aquest complex privat com si fossin públiques. També es planteja obrir el parc aquàtic del càmping amb preus especials per a la població.

 

La instal·lació de la coberta retràctil va finalitzar aquest mes de juny. | J.V.

 

Coberta telescòpica

Amb un pressupost de 130.000 euros, aquest mes de juny, van finalitzar les obres d'instal·lació d'una coberta telescòpica modular a la piscina del càmping de Montblanc. La coberta disposa d'una estructura d'alumini i tancaments de policarbonat transparent, que permet el seu recolliment per mòduls. També està previst la instal·lació d'una sala amb vestidors i serveis situats sobre el forjat de la sala tècnica i sota el mòdul fix de la coberta telescòpica. A més, també s'ha de construir una guixeta que servirà per entrar directament a la piscina i un pàrquing especial per als usuaris de les instal·lacions.