Imatge dels Gegants de Sarral restaurats

Els pobles de la Conca de Barberà preparen les propostes festives de l'estiu adaptades a la pandèmia

L'objectiu és promoure la realització d'activitats populars i festives aquest estiu als pobles garantint en tot moment la seguretat personal i col·lectiva davant la pandèmia

Les diferents  regidories de Cultura i Festes  dels ajuntaments de la  Conca de Barberà, coordinades per la conselleria de Cultura del Consell Comarcal, s'han reunit virtualment aquesta setmana per segona vegada per dissenyar les propostes festives de l'estiu, de forma segura i responsable davant del context de pandèmia. Aquestes reunions tenen com a objectiu consensuar criteris  comuns adaptats a la  normativa actual, i preparant possibles adaptacions per la normativa cultural i festiva d'aquest estiu, que reclamen que sigui clara i es publiqui amb celeritat, per a poder adaptar els actes al nou context normatiu.

Les regidories estan posant en comú les activitats que tenen previstes organitzar i la manera com s'han de portar a terme per assegurar la màxima prevenció davant la Covid-19. L'objectiu és promoure la realització d'activitats populars i festives aquest estiu als pobles de la Conca de Barberà, garantint en tot moment la seguretat personal i col·lectiva davant la pandèmia.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!


Amb la voluntat de recuperar certa normalitat en els esdeveniments, que seran atípics, les regidories treballen per a dur a terme les programacions culturals i festives a tots els pobles de la comarca. Tenint molt present que en cap cas es podrà tornar a la normalitat pre-pandèmia, però fent incís i recalcant que la Cultura és segura, si es vetlla pel seu correcte desenvolupament en els espais adients d'oci i cultura aquest estiu.

Es preveu elaborar un decàleg de recomanacions municipals de cara a les properes activitats lúdiques i populars que contempli de forma coordinada les mesures preventives, seguint les directrius de la  normativa, però establint també un marc comú d'actuació a tots els pobles de la Conca de Barberà.