Els pobles de la Conca de Barberà programen un cap de setmana dedicat a les famílies

Del 7 al 9 de juny la comarca oferirà activitats d’oci amb una gran varietat de propostes per descobrir l’entorn
Petits i grans podran gaudir d'un ampli ventall d'activitats. | DracActiu

 

Els dies 7, 8 i 9 de juny els pobles de la Conca de Barberà de la destinació ‘Muntanyes de Prades en família’ es converteixen en territori d'oci per a grans i petits amb una gran varietat de propostes per descobrir l'entorn, d'entreteniment i de natura.

Així doncs, municipis com l'Espluga de Francolí, Vilanova de Prades i Vimbodí i Poblet ofereixen un programa dedicat exclusivament a la família amb activitats com: la visita al Museu de la Vida Rural on els infants entendran la transformació del món rural; l'activitat ‘Abelles i natura’ a Poblet per saber com funciona una colònia d'abelles i conèixer les diferents herbes aromàtiques que hi ha a la zona o el taller d'aus rapinyaires per conèixer la falconeria, la cria i l'ensinistrament per a la caça de falcons i altres aus de presa.

També es durà a terme l'activitat ‘Artistes del Bosc de Poblet’ on els infants despertaran els sentits com la vista, el tacte i l'oïda mentre passegen pel bosc; ‘el Joc del vidrier’ per esbrinar els secrets del vidre a través d'un joc de pistes; ‘el Joc de la Fassina Balanyà ‘per comprendre com es produeix l'aiguardent; o la ‘Ruta Templera nocturna’ per descobrir la història d'aquests cavallers medievals que lluitaven a les croades.

Gràcies al ‘Taller de la prehistòria’ els més petits participaran en la construcció d'una cabana; el taller ‘Convertiu-vos en arqueòlegs!’ els ajudarà a experimentar com era la vida dels nostres avantpassats; també podran fer un passeig en carruatge per l'entorn de les Muntanyes de Prades i fer una visita guiada a les Coves de l'Espluga, una de les coves més llargues del món, formada amb roca de conglomerat. La gran majoria de les activitats són gratuïtes per als infants o tenen preus molt atractius.  

Una aplicació per caçar éssers mitològics

Durant aquest cap de setmana, a més, l'Agència Catalana de Turisme també activarà una aplicació per a mòbils per tal que els nens puguin capturar diferents personatges mitològics que estan vinculats en les destinacions que hi participen.

Una de les activitats que es van fer en l'edició anterior. | Cedida
 

Cada destinació té el seu propi ésser màgic i en el cas de les Muntanyes de Prades és el Nen de les Muntanyes, que s'amagarà durant el cap de setmana en els establiments que participen i en les ubicacions de les activitats organitzades.

Les famílies que hagin caçat tots els éssers de l'aplicació podran passar a recollir un premi a l'oficina comarcal de turisme ubicada al monestir de Poblet o a l'oficina de turisme de l'Espluga de Francolí.

    

Allotjaments amb preus especials

Durant el cap de setmana del 7 al 9 de juny, també hi haurà allotjaments amb preus especials amb promocions de 2×1, fins a exhaurir disponibilitat de l'oferta. A l'hora de fer la reserva directament amb l'allotjament, s’ha de dir la paraula clau ‘Hola Família’ i llavors aplicaran el descompte.

"El Museu de la Vida Rural de l'Espluga acull el segon debat del cicle Visions 5.1" "AGENDA: L’Arxiu Tarradellas de Poblet oferirà visites per donar a conèixer els seus secrets"