L'Ajuntament de Montblanc obre la preinscripció al Casal d'Estiu 2020

Es prioritzarà la participació dels joves i infants més vulnerables

L'Ajuntament de Montblanc ha preparat una nova edició del Casal d'Estiu, adreçat a joves i infants del municipi. És un espai de trobada dels infants, adolescents i joves de la vila ducal on s’hi realitzaran activitats de lleure, d’educació emocional, de descoberta de l’entorn, de natura i d’esport. Tot i les circumstàncies actuals, les regidories d’Educació, Esports, Joventut, Cultura i Medi Ambient treballen conjuntament per a realitzar una proposta de casals per aquest estiu.

Amb l’objectiu de saber quines són les necessitats de les famílies, l'Ajuntament obre ara un període de preinscripció d’activitats. Aquest període estarà obert del 3 al 7 de juny. Aquesta és una eina per a recollir una primera llista de famílies interessades, sense que la resposta a aquest formulari signifiqui l'assignació d'una plaça. Un cop realitzades les preinscripcions es faran les inscripcions definitives.

El Casal d’Estiu compleix els protocols específics corresponents a Colònies, Casals d'estiu, Acampades (amb rutes i camps de treball) i activitats esportives aprovades pel PROCICAT, el pla territorial de Protecció Civil que analitza com s'han de desenvolupar totes les activitats, respectant les mesures de seguretat dictades per les autoritats sanitàries. S’hi poden inscriure infants i adolescents amb edats compreses entre els 3 i els 17 anys (alumnes que hagin cursat de P3 a 4t d’ESO).

Es prioritzarà la participació a infants i adolescents en situació de vulnerabilitat o que hagin patit d’una manera més directa l’impacte de la Covid-19. Cada infant i/o jove tindrà dret a un torn. Un cop fetes les inscripcions, si queden places disponibles, s’obrirà un segon torn d’inscripcions. La preinscripció s'haurà de fer de forma telemàtica i no presencial des del dia 3 de juny al web de l'Ajuntament. Un cop feta la preinscripció els interessants rebran un correu de confirmació.

"La producció cultural fixa el món rural com a nova oportunitat després de la Covid-19" "Fotos impactants: Així ha sigut el primer concert en desconfinament a TGN"