GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El Museu de la Vida Rural acollirà la presentació del nou CD infantil 'Do re mi fa flor'

Ferran Andechaga i Sergi Esparza són els autors d’aquest nou disc, editat per La Musca i il·lustrat per Martine Pop
El Museu de la Vida Rural, a l'Espluga de Francolí. | Antonio Bistouras

 

El dissabte 13 d’abril a les 11.00 h es durà a terme la presentació del CD infantil 'Do re mi fa flor. La primavera en cançons' al Museu de la Vida Rural de l’Espluga de Francolí.

 

El disc, el qual conté 10 cançons de nova creació d’estils molt variats més les bases instrumentals corresponents, forma part d’una col·lecció que té per objectiu difondre les tradicions i elements de la cultura catalana, i arriba després del Do re mi fa fred, dedicat a l’hivern, i el Do re mi fa bo, dedicat a l’estiu.

 

Les cançons han estat obra dels músics Ferran Andechaga i Sergi Esparza, i les han enregistrat diversos intèrprets. Els autors han volgut que aquest disc fos molt participatiu, per la qual cosa fins i tot van fer una crida popular per gravar els cors d’algunes cançons. Pel que fa a les il·lustracions del CD, La Musca ha seguit apostant per donar a conèixer joves il·lustradors del territori català, en aquest cas la terrassenca Martine Pop.

 

Presentació del conte 'La Mariona i la capseta màgica'

Per altra banda, el mateix dissabte dia 13 d’abril, a les 18.00 h, l'església de Sant Marçal de Montblanc acollirà la presentació del conte 'La Mariona i la capseta màgica', en un acte obert a tothom al qual també hi assistirà l’autor de les il·lustracions, Joan Turu

 

Els montblanquins Laia Pastor i Jordi Pinyol han escrit aquesta història basada en l’experiència que van viure quan va néixer la seva filla Mariona, la qual va néixer prematura. Amb aquesta història, els pares de la Mariona han volgut explicar què suposa néixer abans d’hora i explicar-ho perquè ho puguin entendre els infants. Malgrat que pugui semblar un fet poc freqüent, les estadístiques diuen que un de cada deu nens que neixen al món és prematur.