GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El periodista Jordi Robirosa presentarà el llibre 'Dream Team' a Montblanc

L'acte tindrà lloc el divendres 12 d'abril, a les 8 del vespre, al Museu Comarcal. L'activitat s'ha programat pels 50 anys del CB Montblanc
El llibre detalla la creació i trajectòria del millor equip de bàsquet de la història. | Cedida

 

El divendres 12 d'abril, a les 8 del vespre, el Museu Comarcal de Montblanc acollirà un nou acte dels 50 anys del Club Bàsquet Montblanc. En aquesta ocasió, el conegut periodista de TV3 Jordi Robirosa presentarà a la capital de la Conca de Barberà el seu darrer llibre, titulat 'Dream Team'.

 

El llibre 'Dream Team. El equipo que cambió la historia' és una obra dels periodistes Manuel Moreno i Jordi Robirosa, i publicat per l'editorial DQ. Aquesta publicació ofereix una visió diferent de com es va confeccionar i desenvolupar aquell equip absolutament irrepetible. De la mà de dos periodistes que van viure el fenomen de manera propera i que van conèixer de primera mà moltes de les seves vicissituds, explica la història tal com va ser, des de Barcelona i no des dels Estats Units, com ha passat fins ara.

 

Ha passat més d'un quart de segle i el Dream Team encara es manté en el record, no només dels aficionats del bàsquet, sinó de l'esport en general. Els Jocs Olímpics de Barcelona encara són, per a molta gent, els millors de la història, i la selecció dels Estats Units de bàsquet va ser, sense dubtes, el seu màxim exponent.

 

Jordi Robirosa, l'autor del llibre

Jordi Robirosa va néixer l'any 1958 a Barcelona. L'any 1985 va entrar a treballar a Televisió de Catalunya i des d'aleshores és la veu del bàsquet de la cadena. El novembre de 1989 va anar per primera vegada a fer reportatges de bàsquet als Estats Units. Va conduir el programa Bàsquetmania i també va dirigir NBA.cat, antigament NBA Total, i fa les transmissions de partits de bàsquet amb Nacho Solozábal i Víctor Lavagnini.

 

L'any 2009 va publicar el llibre 'A prop de les estrelles de l'NBA', on explica les experiències que ha viscut durant els més de vint anys en els quals ha cobert l'NBA per a Televisió de Catalunya. Dos anys més tard, va publicar 'Basquetmania', on relata les seves vivències en el bàsquet català i europeu. I ara, es troba a la venda 'Dream Team. El equipo que cambió la historia', que detalla la creació i trajectòria del millor equip de bàsquet de la història.