Ple de Montblanc

L'Ajuntament de Montblanc pagarà 900.000 euros a Verallia durant 10 anys a través d'un préstec bancari

El préstec que ha proporcionat el BBVA ofereix uns interessos molt baixos d’un 0,5%

Ahir 11 de novembre al vespre, l'Ajuntament de Montblanc va celebrar el plenari municipal. Un dels punts més importants va ser l’aprovació, amb els vots favorables de l’equip de govern, del  préstec a 10 anys per la sentència que obliga el consistori a pagar gairebé 900.000 euros. El préstec que ha proporcionat el BBVA ofereix uns  interessos molt baixos d’un 0,5%. Segons el regidor d’hisenda, Francesc Viñas aquest és «un préstec amb unes condicions molt bones per l’Ajuntament que ajudarà a tancar el tema de Verallia de manera definitiva».

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

En matèria econòmica, el Ple va aprovar amb 8 vots favorables de l’equip de govern i els 5 vots contraris de l’oposició, un llavament d'intervenció per donar resposta a les modificacions pressupostàries a la teulada del Sindicat, degut al seu deteriorament, superior a l’esperat.

El Ple també va aprovar dos punts sobre qüestions urbanístiques. El primer, que promou una modificació del Pla Parcial Urbanístic  del sector de Cimalsa, per tal d’afavorir possibles futures instal·lacions d’empreses en aquest polígon. El punt va rebre el suport dels 13 regidors del consistori. Per altra banda, durant la sessió també es va aprovar el projecte inicial per rehabilitar i adequar els entorns del Pont Vell. A causa dels desperfectes ocasionats per l’aiguat l’octubre del 2019, l'Ajuntament ha aprovat diferents projectes com el de la rehabilitació del Pont Vell o la construcció del pont de la Font del Bolovi.