GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Mercadona incorpora un nou dolç elaborat íntegrament a Montblanc

Es tracta d'un pa de pessic sucós tallat per la meitat, farcit de crema de cacau i avellanes, i amb una cobertura de xocolata negra amb trossets d'avellana i galeta molta
Imatge del producte fet a Montblanc | Cedida

La cadena de supermercats Mercadona ha ampliat el seu assortiment de la secció de forn amb dos productes nous, un d'ells elaborat íntegrament a Montblanc. Es tracta del pa de pessic de crema d’avellanes i les canyes assortides, amb una previsió de vendes d'un total de 8.000 unitats al dia. De fet, la bona acollida d’aquesta novetat es deu a la gran qualitat d'aquests productes i al canvi d'hàbits del consumidor, ja que el cost per al client és menor si els compra i no els ha de fer a casa.

 

El pa de pessic de crema d’avellanes, que ja està disponible a tota la cadena, l’elabora Pastisfred a Montblanc. Aquest dolç nou es caracteritza perquè és un pa de pessic sucós tallat per la meitat, farcit de crema de cacau i avellanes, i amb una cobertura de xocolata negra amb trossets d'avellana i galeta molta. D'altra banda, les canyes assortides, de pasta de full cruixent i farcides, es venen en un paquet de quatre, dues de cacau i dues de crema. Aquest producte també està disponible a tota la cadena i l’elabora Dulces Olmedo a Estepa.

 

Pel que fa a les vendes, de les 8.000 unitats dels dos dolços nous que es venen al dia, 3.200 corresponen a la novetat del pa de pessic de crema d’avellana que elabora l'empresa proveïdora montblanquina, especialista en pastisseria congelada.