La Conca de Barberà serà protagonista del programa Globus Sonda de TV3

Els pilots Francesc Mauri i Sergi Ferrer Salat seran de les 5 primeres persones de tot el món en poder volar des d’un indret mític Patrimoni Mundial de la Humanitat
El programa s'emetrà el diumenge 15 de setembre al vespre | Cedida

 

Poblet ha estat l'escenari de l'enregistrament del programa Globus Sonda TV3. El resultat de la gravació es podrà veure per TV3 a partir de les 20.05 hores d'aquest diumenge 15 de setembre. L'empresari Sergi Ferrer Salat serà el convidat de Francesc Mauri, i junts sobrevolaran en globus la Conca de Barberà. El programa comptarà també amb un convidat sorpresa que acompanyarà la periodista Candela Figueras al cotxe de seguiment.

  

Globus Sonda és un programa de televisió pensat, creat i produït per l'agència de comunicació igualadina Boxcom. Es tracta d'un programa que gira al voltant d'entrevistes personals dalt d'un globus a personatges de rellevància mediàtica, esportiva i social, conduït pel meteoròleg Francesc Mauri i amb la periodista Candela Figueras com a co-presentadora del format.

  

En aquest capítol, enregistrat a la Conca de Barberà, Sergi Ferrer Salat acompanyarà Francesc Mauri. Ferrer és president de Grup Ferrer, membre del Consell Assessor pel Desenvolupament Sostenible, President de la Fundació de Música Ferrer Salat, de la Fundació Ferrer de la Investigació Biomèdica, cofundador i copropietari de les Bodegues Ferrer Bobet i Fundador i Propietari de 'Món Vínic'.

 

El globus del programa s'enlaira sobre el Monestir de Poblet

En el programa, el globus s’enlairarà en un indret on fins ara cap globus n’havia sortit, el Monestir de Poblet. Els pilots Francesc Mauri i Sergi Ferrer Salat seran de les 5 primeres persones de tot el món en poder volar des d’un indret mític Patrimoni Mundial de la Humanitat. En aquest entorn inigualable, el programa mostrarà als espectadors la Conca de Barberà i els seus voltants, la Serra de Prades, passant pel Castell de Riudabella, l’Espluga de Francolí i l’escenari emblemàtic per excel·lència: el Monestir de Poblet. 

 

Malgrat la Conca de Barberà, i tota la comarca del Tarragonès en general, és una zona complicada pels globus aerostàtics per temes de vents, pels cultius i l'orografia del terreny (per la qual cosa no hi acostumen a volar globus i menys sortint des del Monestir), la magnífica previsió del temps a la zona pel dia de gravació ha fet possible aquest enlairament únic des del qual es pot gaudir d’unes vistes realment espectaculars. 

 

I és que Globus Sonda, a més d’un programa d’entrevistes, és en essència un aparador per descobrir zones concretes del país des d'un punt de vista privilegiat, diferent i únic. Dalt d'un globus les coses es veuen diferents, i en aquest cas, el programa també centrarà l'atenció en l'entorn geogràfic i natural d’aquesta comarca tarragonina amb tanta història.