El festival Clickània de Montblanc atrau més de 5.800 visitants durant el primer cap de setmana

L’organització en fa una valoració molt positiva. Aquest pròxim cap de setmana, última oportunitat per gaudir del festival de Playmobil
Imatge del festival Clickània de Montblanc 2019. | Àngel Ullate

 

La 12a edició del festival de Playmobil que se celebra a Montblanc ha tingut un primer cap de setmana amb molta activitat i gran presència de visitants. Més de 5.800 persones han gaudit del primer cap de setmana de Clickània al recinte de Sant Francesc de Montblanc.

 

La valoració ha tornat a ser molt bona i els diorames exposats han captivat els visitants per la qualitat, la varietat i la complexitat temàtica de la majoria dels muntatges.

 

Les millors imatges del primer cap de setmana de Clickània 2019!

 

L’exposició del Seguici, un dels atractius d’enguany

L'exposició dedicada al seguici popular de Montblanc era una de les principals novetats de l'edició d'enguany i ha despertat comentaris molt satisfactoris tant pels visitants com pel públic local vinculat afectivament amb els elements que omplen la plaça Major sempre que Montblanc es vesteix de festa. Si voleu conèixer com s'ha fet aquesta exposició podeu consultar aquest enllaç. 

 

Precisament el dissabte hi va haver major presència folklòrica, ja que va tenir lloc la cinquena trobada de Gegants i Nanos centenaris, un acte que, des de l'any passat es fa coincidir amb Clickània.

 

Com cada any, al llarg del cap de setmana s'ha observat una assistència fluida i continuada d'un públic familiar i de proximitat: del Camp de Tarragona, les Terres de l'Ebre, l'àrea metropolitana de Barcelona, el Penedès, la Catalunya Central i la plana de Lleida.

 

Un dels diorames de l'edició d'enguany. | Àngel Ullate

 

Enguany s'ha arribat a la cinquena edició del concurs d'Instagram per als seguidors de @montblanc_medieval. Cal etiquetar les fotografies amb els hashtags #montblancmedieval i #clickània2019 i les cinc finalistes es coneixeran el dimarts 22 d'octubre.

 

El proper cap de setmana els visitants tornaran a viure una experiència ideal per fer en família o amb amics. Exposicions, espai de venda, jocs, demostracions, tallers, concurs del click amagat, sortejos, concurs de diorames, visites a la muralla i entrada al Museu del Pessebre de Catalunya. El dissabte al migdia, el vermut solidari Projecte Júlia's, i el diumenge al migdia l'actuació d'elements del seguici petit de Montblanc.