INVITACIÓ:

Et convidem al nou grup oficial de Facebook de TarragonaDigital on comentarem l'actualitat de TGN entre tots. APUNTEU-VOS CLICANT AQUÍ!

Comença la quarta edició dels Pressupostos Participatius de l’Espluga de Francolí

L’Ajuntament hi destinarà 22.000 euros del pressupost municipal, 2.000 més que en l’anterior edició. Les propostes ciutadanes es poden presentar fins al dia 25 d'octubre.
Vista de l'Espluga de Francolí. | Joan López

Ja s’ha donat el tret de sortida a la quarta edició dels Pressupostos Participatius de l’Espluga de Francolí, que s’inicien amb el període de recollida de propostes i projectes.

 

En aquesta edició, els espluguins i espluguines podran decidir en què inverteixen 22.000 euros del pressupost municipal, una xifra que augmenta en 2.000 euros la de l’any passat. 

 

Primer pas: presentar les propostes

El primer pas per iniciar el procés dels Pressupostos Participatius és el de proposar diverses actuacions i projectes als quals es podrien destinar aquests diners.

 

Les propostes les poden fer els majors de 16 anys empadronats a l’Espluga entre els dies 17 i 25 d’octubre. Aquestes s’han de presentar a l’Ajuntament o bé per correu electrònic amb el formulari que es pot trobar a la pàgina web de l’Ajuntament de l’Espluga.

 

Un cop s’acabi el termini de presentació de les propostes, aquestes seran validades per una comissió tècnica municipal. Posteriorment, a partir de 6 de novembre i fins al dia 20, tots els espluguins i espluguines podran votar la proposta que més els convenci per tal d’invertir-hi els 22.000 euros.  

 

Des de la regidoria de Participació i Transparència s’anima a tota la població a aportar propostes i sobretot a participar en la fase de votació per tal de poder comptar amb l'opinió de la ciutadania. ​

Més notícies de la categoria Conca de Barberà