GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Rècord de participació al Motoany 2018 de l'Espluga de Francolí

El Motoany 2018 reunirá 130 pilots a l'Esplgua | Espluga FM Ràdio

 

Aquest pròxim dissabte dia 29 de desembre, l'Espluga de Francolí celebrarà una nova edició del Motoany, una competició de motos que enguany ha aconseguit superar el rècord de pilots inscrits, arribant fins als 130 participants. Tal afluència de participants ha provocat que s'hagin hagut de tancar les inscripcions una setmana abans del previst, un fet que mai abans s'havia produït i que des de l'organització es valora molt positivament.

  

Des de l'organització s'atribueix l'èxit de la convocatòria d'aquest 2018 a la pròxima celebració del Campionat d'Espanya d'Enduro que es farà per primer cop al Motoparc de l'Espluga de Francolí el pròxim 19 de maig. Està previst que aquest dia participin fins a 200 pilots vinguts de diferents punts de l'Estat i que compti també amb uns 3.000 espectadors a les proves. Tot plegat, es calcula des de l'organització, pot suposar un impacte de prop de 300.000 euros a la comarca de La Conca de Barberà.

  

La prova d'aquest pròxim dissabte suposarà per a molts pilots que competiran el mes de maig una bona ocasió per provar el circuit.

  

Un clàssic de les motos a l'Espluga de Francolí

  

El Motoany és una prova que compta ja amb dues dècades d'història. Es tracta d'una trobada no competitiva de 3 hores de resistència i que es pot fer per equips o individual. El Motoclub Francolí és l'entitat encarregada d'organitzar la prova que ja s'ha convertit en cita obligada per un bon nombre de pilots catalans. Aquest dissabte es preveu que hi hagi mig miler d'espectadors que veuran com qui aconsegueixi fer més voltes al circuit en el menor temps possible serà el guanyador.

  

Pilots de l'Espluga entre els participants.

 

De moment ja hi ha confirmada la participació de coneguts pilots com l'espluguí Roger Cases, tercer classificat de Catalunya d'Enduro en la categoria Sènior C o el campió de Catalunya júnior, Jordi Quer. Pel que fa al calendari de la jornada, a les 09.00 del matí hi ha previst un esmorzar que continuarà a les 10.00 amb l'inici dels entrenaments per donar pas a a les 11.00 a la prova rodada. L'hora prevista de finalització de la Motoany és la una del migdia.