GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Conclou la remodelació de la comissaria de la Policia Local de Montblanc

Durant els treballs de remodelació de la comissaria, la Policia Local s'ha instal·lat a l'antiga oficina municipal de turisme de la capital de la Conca de Barberà
S'ha posat mobiliari nou en diversos espais de la comissaria de la policia local montblanquina. | Cedida

 

La comissaria de la Policia Local de Montblanc ja torna a estar oberta al públic, després que hagin finalitzat les obres de remodelació de l'equipament. Aquestes obres han consistit en la instal·lació d'un terra modular del model Level Set Collection, la canalització dels serveis existents i la creació d'un sistema de cablejat estructurat. També s'ha posat mobiliari nou en diversos espais de la comissaria. La instal·lació del terra ha tingut un cost de 4.059,28 euros, mentre que el sistema de cablejat estructurat un import de 2.338,61 euros.

 

Cal recordar que, durant els treballs de remodelació de la comissaria, la Policia Local s'ha instal·lat a l'antiga oficina municipal de turisme, a l'església de Sant Francesc. Durant les obres, el consistori ha garantit en tot moment el servei normal de la policia. Així, les persones que han volgut notificar qualsevol incidència al cos policial, s'han pogut dirigir a l'oficina temporal o bé han pogut trucar al número de telèfon 646978420. 

 

L'Ajuntament de Montblanc també impulsa altres actuacions urbanístiques

La Junta de Govern de l'Ajuntament de Montblanc també va aprovar diversos temes d'àmbit urbanístic. El primer és l'arranjament de la vorera del carrer Josep Maria Poblet, uns treballs que realitzarà l'empresa Cuenca Durich. El segon és l'elevació de dos passos elevats de vianants, que realitzarà l'empresa Rizos Figueras.

 

També s'ha aprovat la millora i arranjament de dos parcs infantils del municipi, concretament els de plaça Catalunya i plaça de Sant Francesc. En els dos indrets es col·locarà mobiliari infantil nou per tal que els més petits gaudeixin d'aquests racons. Els treballs els realitzaran les empreses Avant i Hags-Swelek, respectivament.

 

Potser també t'interessa: 

La comissaria de la Policia Local de Montblanc canvia de lloc provisionalment