Blancafort acull la reunió de treball de les candidatures d'ERC i Acord Municipal de la Conca de Barberà

La trobada va cloure amb un sopar de germanor
Blancafort va acollir la reunió de treball d'ERC | Cedida

 

El passat dimarts 30 d'abril les candidatures d'Esquerra Republicana de Catalunya i Acord Municipal de la Conca de Barberà van realitzar una reunió de treball al municipi de Blancafort. La trobada va cloure amb un sopar de germanor.

Les dotze candidatures que presenta la formació republicana a la comarca es van aplegar per tal de confeccionar un programa comú a nivell comarcal, en què el benestar de les persones, la salut i les infraestructures són els punts principals del mateix. ERC es presenta a Blancafort, Llorac, Rocafort de Queralt, Santa Coloma de Queralt, Vallclara i Vimbodí i Poblet, i amb la marca Acord Municipal a l'Espluga de Francolí (Som Espluga), Montblanc (Agrupament Catalanista de Montblanc), Sarral (Fem Poble), Savallà del Comtat (Som Savallà – Segura), Senan (Acord per Senan) i Solivella (Independents per Solivella).

ERC guanya les eleccions estatals a Montblanc i a la majoria de municipis de la Conca de Barberà

Seguint la tendència de moltes comarques catalanes, la Conca de Barberà ha donat la victòria a ERC en aquestes eleccions generals del 28-A. La majoria de municipis d’aquesta comarca han fet guanyador a ERC i, en els pobles on els republicans no han quedat primers, la victòria ha estat per Junts per Catalunya, fent visible el clar domini del vot sobiranista a la Conca.

Pel que fa a Montblanc, capital de la comarca, el triomf dels republicans ha estat aclaparador, duplicant en vots a la segona força (JxCAT) i emportant-se quasi la meitat dels vots totals a la vila. Així doncs, ERC ha obtingut el 40,19% dels vots dels montblanquins, la qual cosa es tradueix en 1.616 paperetes a favor d’Esquerra.

En segon lloc, però amb força distància, ha quedat Junts per Catalunya, amb 824 vots i un 20,49%. Amb 654 vots i un 16,26% es troba el PSC, situat en la tercera posició de forces més votades a Montblanc.

"El CTT de l'Espluga de Francolí, a la final de la Copa B de tennis taula" "ÚLTIMA HORA: Accident amb un tractor a l'N-240 a la Conca de Barberà"