Signatura entre l'Ajuntament de Sarral i la Caixa

L'Ajuntament de Sarral ofereix ajudes per cobrir el cost del menjador a les famílies vulnerables

L'Obra Social La Caixa garantirà el cost d'un àpat complet al dia, que és de 3.520 euros

Sarral ha activat diferents línies d'actuació per tal que els veïns i veïnes més vulnerables del municipi no quedin en una major situació de precarietat arran de la Covid-19. En aquest sentit, el consistori treballa en l'atenció a la canalla, ja que a causa de les diferent mesures de prevenció adoptades davant la malaltia els nens s'han vist privats de les activitats extraescolars i dels àpats que garanteix el menjador escolar.

Davant d'aquesta situacio, l'alcalde de Sarral, Jaume Fornés, explica que s'ha realitzat un estudi a fons per conèixer la situació de la canalla de famílies amb pocs ingressos, entre els quals també n'hi ha que s'han quedat en una situació de precarietat alta a causa de la greu crisi. «Juntament amb les Ampes i les direccions de l'Escola Salvador Ninot i la bressol El Patufet hem detectat 14 alumnes de l'escola Salvador Ninot i 3 més del segon centre educatiu que es troben en aquesta situació», lamenta.

El cost econòmic per revertir-ho i permetre els nens de poder participar en activitats extraescolars, tot garantir-los un àpat complet al dia és de 3.520 euros. Fornés afegeix que «enguany, amb les necessitats de la pandèmia, l'Ajuntament ha esgotat el pressupost, però de cap manera volem ni podem permetre deixar aquests infants desatesos i per això  hem demanat el suport de la Fundació La Caixa la qual, a través de l'oficina de Sarral, ens ha respòs positivament».


Comentaris