GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El diputat Ferran Bel farà una sessió informativa a Montblanc sobre les obres de l’A-27

Aquest dijous, el diputat al Congrés de Madrid, acompanyat per l'alcaldable Marc Vinya, explicarà la situació actual del projecte i les partides pressupostàries, en un acte organitzat per Junts per Montblanc
Obres de l'A-27 en la zona on s'ha de fer el túnel del Coll de Lilla. | Júlia Giribets

 

Aquest dijous, dia 7 de març, la sala de les Corts Catalanes del claustre de Sant Francesc de Montblanc acollirà una sessió informativa sobre les obres de l’A-27 a les 20.00 hores. L’acte, organitzat per la candidatura Junts per Montblanc, comptarà amb les explicacions del diputat Ferran Bel (PDeCat) i estarà presentat per Marc Vinya, candidat a l’alcaldia de Montblanc.

 

Segons han explicat des de la formació montblanquina, el motiu de fer aquesta sessió és explicar la situació en què es troba el projecte en l’actualitat, així com les partides pressupostàries i l’execució de l’obra.

 

Cal recordar que la setmana passada, el govern espanyol, en una visita a les obres, va donar per començats els treballs per fer el túnel de l’A-27 que haurà de connectar Montblanc i Valls de forma més ràpida. Aquest anunci va rebre les crítiques dels alcaldes de Valls i Montblanc que no van ser convidats a la visita d’obres i que van veure un punt d’electoralisme per part del govern central.

 

En aquest sentit, des de Junts per Montblanc asseguren que volen posar la informació al dia i «aclarir en quin estat es troba l’obra actualment», donades les diverses modificacions que s’han fet els darrers anys: variant el pressupost, aturant les obres per contratemps en el terreny o a causa de la crisi econòmica.

 

Accions prèvies a les eleccions municipals

Tot i que encara no ha començat oficialment la campanya electoral de cara a les eleccions municipals del mes de maig, des de Junts per Montblanc estan fent ja diverses accions per presentar el seu projecte.

 

Així doncs, han estrenat una nova pàgina web sobre la candidatura que encapçala Marc Vinya, on també apareix la número dos a les llistes, Raquel Huguet. Recentment, també s’han reunit amb veïns de Montblanc per recollir les seves demandes o amb els alcaldes pedanis de Montblanc.