Comença el cicle d’espectacles infantils a l’Espluga de Francolí amb la 7a temporada del ‘Casalet Kids’

El cicle compta amb un total de vuit propostes diverses, dirigides al públic infantil i familiar amb teatre, màgia i cinefòrums
Diumenge dia 20 d'octubre tindrà lloc el primer espectacle. | Cedida

Aquest diumenge 20 d’octubre comença la setena edició del cicle d’espectacles infantils ‘Casalet Kids’ a l’Espluga de FrancolíLa primera actuació serà ‘Oops!’, un espectacle de teatre mòbil.

El cicle compta amb un total de vuit propostes diverses, dirigides al públic infantil i familiar amb teatre, màgia, cinema, etc. Les funcions es faran entre els mesos d’octubre i març a les 18.00 hores a la sala Folch i Torres del Casalet de l’Espluga de Francolí.

El preu dels espectacles és de 5 € i de 3 € en el cas del cinema-fòrum. A més, el cicle compta amb un sistema de carnet on hi ha regals per als infants i/o famílies que assisteixin a 5 espectacles i també per als que no se’n perdin cap.

Les propostes i la gestió dels espectacles del ‘Casalet Kids’ estan organitzades per un col·lectiu de pares i mares del municipi de forma voluntària. La programació també compta amb el suport de l’Ajuntament de l’Espluga i de la Biblioteca Mossèn Ramon Muntanyola.

Des de les àrees de Cultura i Ciutadania de l’Ajuntament de l’Espluga es creu molt important seguir donant suport a iniciatives com aquesta, que apropen propostes lúdiques i culturals als infants i a les famílies espluguines.

Els espectacles programats per a aquesta temporada

Els espectacles que s’han programat per aquesta 7a edició de ‘Casalet Kids’ són els següents: el cicle s’iniciarà aquest diumenge amb l’espectacle de teatre mòbil ‘Oops!’, continuarà cinema-fòrum el 3 de novembre amb la pel·lícula ‘Ralph trenca Internet’ i el 24 de novembre es presentarà l’espectacle ‘Dani & Boni’.

El dia 15 de desembre hi haurà la projecció de la pel·lícula ‘El Grinch’, el 19 de gener es farà l’espectacle de màgia ‘The Postman’ i el 2 de febrer el projectarà ‘Hotel Transilvània 3’. El següent espectacle serà el dia 1 de març amb l’actuació anomenada ‘Afina Serafina’ de la Cia. Cirquet Confetti i el 15 de març es tancarà el cicle amb l’espectacle ‘Cua de Rata’ de la companyia Ton Muntané.

"📈Joe Brew, l'analista americà que viu a TGN: «La independència de Catalunya és inevitable»" "🍻Més de 1.000 gots venuts en la 3a Fira de la Cervesa Artesana de l’Espluga de Francolí"