GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Rocafort de Queralt i Vilaverd, a punt per a la Setmana Jove

Són alguns dels municipis que comencen a acollir les activitats per a joves aquest mes de juliol
Imatge d'una activitat per a joves a Vilaverd. | Consell Comarcal

 

Diversos pobles de la Conca de Barberà es preparen per acollir activitats estiuenques per al jovent. Un dels municipis més matiners en fer aquesta iniciativa és Rocafort de Queralt.

 

Del dilluns 1 de juliol fins al dissabte dia 6, Rocafort de Queralt protagonitzarà la Setmana de la Joventut 2019 amb una bona colla d'activitats per a tots els gustos. La Setmana de la Joventut de Rocafort de Queralt és organitzada per l'Ajuntament de Rocafort de Queralt, l'Associació Juvenil Rocajoves i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà i compta amb el suport de la Direcció General de Joventut de la Generalitat.  

 

El primer dia es realitzarà una activitat intergeneracional; la gent gran ensenyarà a la més jove a jugar al joc de la Butifarra, un joc competitiu i d'estratègia que es juga amb quatre jugadors que formen parelles.

 

El dimarts, 2 de juliol la piscina acollirà un taller de pentinats estrafolaris anomenat ‘Vine i fes-te un pentinat divertit’. Això serà a les 17.00 hores. El dimecres, també a la piscina, tindrà lloc una jornada multi activitats amb jocs tradicionals, jocs d'aigua, joc de l'Oca de la Conca i molt més.

 

El dia 4 serà el torn del cinema a la fresca, un clàssic de les setmanes de la joventut de Rocafort de Queralt. Aquesta activitat tindrà lloc a les 22.00 hores a la plaça dels Estudis i hi haurà venda de crispetes i begudes.

 

El divendres, com cada any, es realitzarà el concurs de truites a la plaça dels Estudis i el dissabte els joves podran gaudir d'una festa Holi amb animador/a i DJ a les 19.00 hores al Camp de futbol. La Setmana de la Joventut tancarà el mateix dissabte a les 22.00 hores amb el Torneig de futbol que tindrà lloc a la pista poliesportiva.

 

Amb la calor arriba la Setmana Jove de Vilaverd

Per la seva banda, l'Associació Juvenil Vilaverd m'Agrades, en col·laboració amb l'Ajuntament de Vilaverd i l'Oficina Jove de la Conca de Barberà, i la Direcció General de Joventut de la Generalitat enceta la Setmana Jove que té lloc any rere any la primera setmana de juliol.

  

La Setmana Jove començarà el 2 de juliol amb una xerrada informal sobre les drogues, l'alcohol i les conductes de risc a càrrec dels Mossos d'Esquadra. Aquesta activitat serà a les 12.00 hores a la piscina municipal i, en acabar, hi haurà un taller-vermut de còctels saludables.

 

L'endemà a les 19.30 hores hi haurà un taller de pintar samarretes a la piscina i el dijous a la tarda serà el torn de la jornada multi activitats amb un parc mòbil de bicicletes, un taller de mobilitat segura, el joc gegant de l'Oca de la Conca i jocs tradicionals.

 

El divendres 5 de juliol a les 18.00 hores el bar de la piscina farà un taller de cuina per a joves i en acabar, hi haurà l'entrega de premis del joc la Pastanaga Assassina. Pel taller de cuina cal inscripció a l'Ajuntament de Vilaverd o través del Whatsapp 658 808 294.

 

La Setmana Jove finalitzarà el dissabte al migdia amb un vermut electrònic a la plaça de la Bàscula i a la tarda es pot participar o fer d'espectadors del partit de futbol de solters/es contra casats/des que tindrà lloc a les 20.00 hores a la pista poliesportiva.