ATENCI脫

馃殑 Retards generalitzats a les l铆nies de Rodalies de les comarques de Tarragona

Alta participaci贸 en la Setmana de la Joventut de Pira

Les activitats van cloure aquest dissabte amb la Festa Jove, celebrada a la pla莽a del Forn
Setmana de la Joventut de Pira. | Cedida

 

La setmana de la Joventut de Pira, celebrada aquests darrers dies, ha estat tot un 猫xit. Les diverses activitats que s'han organitzat han tingut molta participaci贸.

 

La primera activitat va tenir lloc el passat dimarts a la tarda, on m茅s de 50 persones van caminar per la zona de les antigues pedreres de guix de Pira amb el guiatge de la historiadora local M. Serra Orpinell. Amb les seves explicacions, petits i grans van aprendre una mica m茅s sobre la hist貌ria d'aquest indret.

 

El dimecres al mat铆, el municipi va acollir el Parc m貌bil de bicicletes del Servei Catal脿 de Tr脿nsit. Una vintena d'infants amb les seves fam铆lies van circular pel parc de tr脿nsit i, al mateix temps, van poder fer una bona posada a punt de les bicicletes gr脿cies al taller de reparaci贸 instal路lat.

 

Setmana de la Joventut a Pira. | Cedida

 

A la tarda, una trentena de persones, amb les bicicletes a punt, van fer una sortida fins a Ollers. Els joves de Pira van muntar un punt d'avituallament per fer m茅s suportable la calor.

 

Dijous, la piscina es va omplir de dinamisme amb l'activitat de l'Oficina Jove, el Piscineja, on petits i grans van jugar amb el material aqu脿tic, un tres en ratlla submergible, un tronc flotant de m茅s de 2 metres, flotadors gegants...

 

Divendres, el dia m茅s participatiu

Divendres va ser el dia amb m茅s activitats i participaci贸. A la tarda, 46 persones organitzades en 10 equips van buscar amb mapa i GPS uns tresors amagats per l'empresa Drac Actiu.

 

Activitat d'orientaci贸 a Pira. | Cedida

 

Tots els grups es van mostrar molt motivats per aconseguir desxifrar el codi i aconseguir el premi. A continuaci贸, un centenar de persones van assistir al sopar que es va fer a la zona de la piscina. La nit va acompanyar per tal que tothom que ho va voler es bany茅s a la piscina.

 

La setmana de la joventut va cloure aquest dissabte passat amb la Festa Jove liderada pel jovent de Pira i que va tenir lloc a la pla莽a del Forn.

 

La setmana de la joventut ha estat organitzada per l'Ajuntament de Pira, l'Oficina Jove de la Conca de Barber脿 i l'Associaci贸 de Joves El Torrentill, amb el suport de l'Associaci贸 de Jubilats i Pensionistes de Pira. L'organitzaci贸 ha volgut agrair a tothom la seva implicaci贸 i participaci贸 en els actes de la setmana de la joventut, per haver aconseguit aquest 猫xit de participaci贸.

💬 Fes clic aqu铆 per rebre al teu m貌bil l'actualitat de Tarragona. 脡s gratis!

Comentaris