Alta participació en la Setmana de la Joventut de Pira

Les activitats van cloure aquest dissabte amb la Festa Jove, celebrada a la plaça del Forn
Setmana de la Joventut de Pira. | Cedida

 

La setmana de la Joventut de Pira, celebrada aquests darrers dies, ha estat tot un èxit. Les diverses activitats que s'han organitzat han tingut molta participació.

 

La primera activitat va tenir lloc el passat dimarts a la tarda, on més de 50 persones van caminar per la zona de les antigues pedreres de guix de Pira amb el guiatge de la historiadora local M. Serra Orpinell. Amb les seves explicacions, petits i grans van aprendre una mica més sobre la història d'aquest indret.

 

El dimecres al matí, el municipi va acollir el Parc mòbil de bicicletes del Servei Català de Trànsit. Una vintena d'infants amb les seves famílies van circular pel parc de trànsit i, al mateix temps, van poder fer una bona posada a punt de les bicicletes gràcies al taller de reparació instal·lat.

 

Setmana de la Joventut a Pira. | Cedida

 

A la tarda, una trentena de persones, amb les bicicletes a punt, van fer una sortida fins a Ollers. Els joves de Pira van muntar un punt d'avituallament per fer més suportable la calor.

 

Dijous, la piscina es va omplir de dinamisme amb l'activitat de l'Oficina Jove, el Piscineja, on petits i grans van jugar amb el material aquàtic, un tres en ratlla submergible, un tronc flotant de més de 2 metres, flotadors gegants...

 

Divendres, el dia més participatiu

Divendres va ser el dia amb més activitats i participació. A la tarda, 46 persones organitzades en 10 equips van buscar amb mapa i GPS uns tresors amagats per l'empresa Drac Actiu.

 

Activitat d'orientació a Pira. | Cedida

 

Tots els grups es van mostrar molt motivats per aconseguir desxifrar el codi i aconseguir el premi. A continuació, un centenar de persones van assistir al sopar que es va fer a la zona de la piscina. La nit va acompanyar per tal que tothom que ho va voler es banyés a la piscina.

 

La setmana de la joventut va cloure aquest dissabte passat amb la Festa Jove liderada pel jovent de Pira i que va tenir lloc a la plaça del Forn.

 

La setmana de la joventut ha estat organitzada per l'Ajuntament de Pira, l'Oficina Jove de la Conca de Barberà i l'Associació de Joves El Torrentill, amb el suport de l'Associació de Jubilats i Pensionistes de Pira. L'organització ha volgut agrair a tothom la seva implicació i participació en els actes de la setmana de la joventut, per haver aconseguit aquest èxit de participació.