GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

A partir de Setmana Santa torna el Talonari Cultural de la Ruta del Cister

Es podrà adquirir a partir de Setmana Santa, de forma gratuïta, en els diferents establiments turístics i oficines de turisme de les tres comarques que s'inclouen en la Ruta
La ruta del Cister i el Monestir de Poblet són alguns dels grans reclams turístics de la comarca | Redacció

 

Torna el Talonari Cultural de La Ruta del Cister amb 34 vals de descompte 2x1 o visita gratuïta per descobrir el territori Cister. Enguany els visitants podran celebrar els 30 anys de La Ruta del Cister gaudint dels espais culturals, visites guiades i activitats.

 

El talonari té validesa durant tot aquest any 2019 coincidint amb l'Any del Turisme Cultural i es podrà trobar a partir de Setmana Santa, de forma gratuïta, en els diferents establiments turístics i oficines de turisme de les tres comarques que s’inclouen en la Ruta del Cister: l'Alt Camp, la Conca de Barberà i l'Urgell.

  

El Talonari Cultural te com a objectiu de motivar al turista cultural i atraure els visitants que consideren la cultura com una activitat complementària. La iniciativa ha estat possible gràcies a la col·laboració dels agents culturals públics i privats que hi participen.

 

La Ruta del Cister premia els cistercencs nascuts l'any 1989

D'altra banda, aprofitant que La Ruta del Cister compleix enguany 30 anys d'existència, s'ha preparat una original iniciativa. Per tal de celebrar-ho, totes les persones nascudes el 1989 rebran un obsequi relacionat amb aquesta ruta. Alhora, s'han desenvolupat tot un seguit de noves actuacions que es tradueixen en un seguit d'objectius.

 

D'aquesta manera, es pretén consolidar La Ruta del Cister com a destinació de turisme cultural i posicionar-la amb més força dins el mapa turístic català, en el marc de l'any del Turisme Cultural 2019. 

 

També es volen promoure noves actuacions que contribueixin al desenvolupament quantitatiu i qualitatiu de l'activitat turística a les tres comarques incloses en la ruta. Per últim, es vol augmentar el flux turístic i l'activitat econòmica del territori, establint una estratègia de comunicació segmentada i professionalitzant el producte GR175 La Ruta del Cister.