GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

Tsunami Democràtic també arriba a la Conca de Barberà

Segons aquest moviment, al llarg del dia d'avui s'han penjat 15.000 cartells i pancartes arreu del país
La pancarta ha estat penjada en un tram de la muralla de Montblanc | Josep Andreu

 

La Conca de Barberà s'ha despertat avui dijous 5 de setembre, amb diversos cartells i pancartes del moviment Tsunami Democràtic. La muralla de Montblanc, el monument principal de la vila, no n'ha estat excepció, i des de primera hora del matí llueix una pancarta amb el lema "Canviem l'estat de les coses". El mateix Josep Andreu, l'alcalde de la vila, se n'ha fet ressò a través de les seves xarxes socials.

 

Membres de l'agrupació han explicat, mitjançant un comunicat, que «s'han desplegat pancartes en llocs emblemàtics de Lleida, Tarragona, Girona, Badalona, Tortosa, Terrassa i Barcelona i s'han penjat 15.000 cartells arreu del país». Afegeixen que amb l'encartellada Tsunami Democràtic «ha volgut fer evident que es poden moure per allà on calgui quan calgui» i que són presents a tot el territori. 

  

Tsunami Democràtic es va presentar públicament a principis de setmana com una iniciativa transversal i de país que ha de servir per donar resposta a la sentència del judici de l'1 d'Octubre, amb una resposta «desobedient i no violenta». D'entre les personalitats que han donat suport al moviment, cal destacar el president de la Generalitat, Quim Torra, Pere Aragonès o diversos consellers, el president del Parlament, Roger Torrent, i diversos dirigents polítics com Oriol Junqueras, Marta Rovira, Carles Puigdemont, Mireia Boya, David Fernández o Jordi Cuixart.