ENQUESTA

VOTA: Creus que Pedro Sánchez podrà ser investit president?

Tsunami Democràtic també arriba a la Conca de Barberà

Segons aquest moviment, al llarg del dia d'avui s'han penjat 15.000 cartells i pancartes arreu del país
La pancarta ha estat penjada en un tram de la muralla de Montblanc | Josep Andreu

 

La Conca de Barberà s'ha despertat avui dijous 5 de setembre, amb diversos cartells i pancartes del moviment Tsunami Democràtic. La muralla de Montblanc, el monument principal de la vila, no n'ha estat excepció, i des de primera hora del matí llueix una pancarta amb el lema "Canviem l'estat de les coses". El mateix Josep Andreu, l'alcalde de la vila, se n'ha fet ressò a través de les seves xarxes socials.

 

Membres de l'agrupació han explicat, mitjançant un comunicat, que «s'han desplegat pancartes en llocs emblemàtics de Lleida, Tarragona, Girona, Badalona, Tortosa, Terrassa i Barcelona i s'han penjat 15.000 cartells arreu del país». Afegeixen que amb l'encartellada Tsunami Democràtic «ha volgut fer evident que es poden moure per allà on calgui quan calgui» i que són presents a tot el territori. 

  

Tsunami Democràtic es va presentar públicament a principis de setmana com una iniciativa transversal i de país que ha de servir per donar resposta a la sentència del judici de l'1 d'Octubre, amb una resposta «desobedient i no violenta». D'entre les personalitats que han donat suport al moviment, cal destacar el president de la Generalitat, Quim Torra, Pere Aragonès o diversos consellers, el president del Parlament, Roger Torrent, i diversos dirigents polítics com Oriol Junqueras, Marta Rovira, Carles Puigdemont, Mireia Boya, David Fernández o Jordi Cuixart.

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris
Llibert
Són els mateixos del "Europa ens mira", dels "llacets grocs", del Consell de la Republica, etc. Els mateixos que no tenen cap intenció de fer efectiu el mandat del 1-O. A mi ja no m'enreden, vosaltres veureu!!!