ÚLTIMES DADES

Preocupant augment de casos de coronavirus a les comarques de Tarragona: 63 positius nous

La Unió de Botiguers de Montblanc organitza un dinar solidari pels afectats per la riuada

Tindrà lloc l’1 de desembre i és una de les primeres activitats que es donen a conèixer del cap de setmana solidari que s’està preparant a la capital de la Conca de Barberà
Imatge aèria del Pont Vell de Montblanc, amb la llera del riu plena d'arbres i de fang | ACN

La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc (UBCM) està organitzant un dinar solidari en benefici dels afectats pels aiguats del passat 22 d’octubre. Aquesta activitat tindrà lloc el diumenge dia 1 de desembre en el marc d’un cap de setmana d’activitats que s’està preparant a la capital de la Conca de Barberà.

La UBCM contribueix a aquest programa d’actes amb l’organització d’aquest dinar en col·laboració amb la resta de voluntariat que s’està mobilitzant aquestes darreres setmanes a causa de les inundacions del riu Francolí. El dinar serà a les 14.00 hores al pavelló del Casal Montblanquí. L’associació comercial montblanquina també tindrà una barra solidària.

«Som una part activa de la societat de Montblanc i de la comarca. Per això, un cop més, volem contribuir a impulsar la solidaritat amb els directament afectats», explica Montse Guinovart, presidenta de la UBCM.

Els tiquets, a un preu de 15 euros, ja es poden comprar fins al dimecres 27 de novembre als establiments comercials montblanquins Perfums i Regals Palau, La Baldufa i Concaviatges.

Qui no pugui assistir a l’àpat, però vulgui col·laborar amb la iniciativa, pot adquirir-los a 10 euros. El menú, previst per a unes 250 persones, constarà de: aperitiu, fideuà i pollastre amb verdures, postres, pa, vins i cafè. Hi col·laboren La Cuina de la Sara, Porta Comerç, Forn de Pa Joan, El Forn de la Vila, Pastifred, Comstel, Llibreria La Baldufa i Carbòniques Miracle.

Cap de setmana solidari a Montblanc

Així doncs, el cap de setmana del 30 de novembre i 1 de desembre, el teixit associatiu comarcal i de la vila celebrarà diferents activitats, emmarcades en Riuada Solidària. Encara no es coneix el gruix de la programació, però el dinar solidari és un dels primers actes que transcendeixen.

Aquest cap de setmana d’actes a Montblanc suposa la continuació de la ‘Riumuntada’ que té lloc cap de setmana a l’Espluga de Francolí amb un ampli programa d’activitats.

"❗L’Espluga de Francolí deixarà de celebrar la Nit d’Entitats i proposa un nou format" "🌧Una taula rodona abordarà les causes i les conseqüències dels aiguats"