Antena per donar cobertura als pobles de la Vall del Corb.

La vall del Corb ja disposa de cobertura d'internet de banda ampla

Amb la posada en marxa de l’antena d’Albió es dona cobertura a sis municipis de la zona

La Vall del Corb ja té cobertura de banda ampla. Aquest fet, ha estat possible gràcies a la posada en marxa de l'antena d'Albió i ha permès que els municipis d'aquesta zona de la Conca de Barberà disposin ja d'accés a Internet de banda ampla. En total aquest nou equipament permet aquest accés als municipis de Vallfogona de Riucorb, Albió, Llorac, la Cirera, Rauric i Savallà del Comtat.

  

Fins ara la majoria de municipis d'aquesta zona disposaven d'una cobertura molt deficient que ha estat possible pal·liar gràcies a la col·laboració entre l'Ajuntament de Llorac, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà i l'empresa Vunkers.

Cada part implicada ha tingut la seva tasca en la posada en marxa de l’antena. Per una banda, l'Ajuntament ha cedit els terrenys on col·locar-la, per altra, el Consell Comarcal de la Conca de Barberà ha aportat la part econòmica i ha invertit 12.000 euros en l'adquisició dels equipaments necessaris i, per últim, l'empresa Vunkers és l'encarregada de subministrar el servei d'Internet de banda ampla.

  

Amb l'antena, tots els municipis de la comarca tenen banda ampla

La posada en marxa d'aquesta instal·lació culmina el projecte comarcal de fer possible que tots els municipis de la comarca tinguin accés a internet en banda ampla.

Aquesta és la segona fase d’un projecte que ja va començar fa uns mesos i que va donar cobertura a la majoria de municipis de la Conca de Barberà, però mancava l’àrea de la Vall del Corb, que ara s’ha pogut solucionar.

Antena de l'Albió, per donar cobertura de banda ampla als pobles de la Vall del Corb.
Antena de l'Albió, per donar cobertura de banda ampla als pobles de la Vall del Corb. | Cedida

No obstant això, en aquests moments s'està treballant per solucionar algunes zones fosques que puntualment queden a la comarca. Des del Consell Comarcal han informat que, en aquests casos, s'hauran de donar solucions personalitzades.


Comentaris