Vallclara i Blancafort es preparen per la Setmana Jove

Els dos municipis han programat activitats pel jovent durant els propers dies
Imatge del Piscineja, una de les activitats aquàtiques que se celebraran. | Cedida

 

Els municipis de Vallclara i Blancafort ja ho tenen tot preparat perquè els més joves gaudeixin de tot un seguit d’activitats en el marc de la setmana de la Joventut. Els propers dies, doncs, estaran marcats per diversos actes, tallers o jocs aquàtics perquè els joves s’ho passin d’allò més bé.

 

En el cas de Vallclara, la setmana comença el dilluns 20 d’agost amb una xerrada a l’Ajuntament. Dimarts tindrà lloc el Piscineja, on la piscina del poble s’omplirà de flotadors, troncs, passarel·les i jocs aquàtics. A la tarda, tindrà lloc el taller d’orelletes ‘Olor a Festa Major’, amb places limitades.

 

Dimecres 22 d'agost a la tarda tindrà lloc una divertida activitat a la piscina tothom que ho desitgi podrà reutilitzar una samarreta i donar-li un toc de color customitzant-la, gràcies al taller Tuneja't-shirt que porta l'Oficina Jove de la Conca de Barberà. I a la nit, Ball de noies a la Parada.

 

Dijous arriba la tradicional Guerra Familiar amb globus d'aigua i Festa de l'Escuma al camp de futbol. Els actes de la setmana de la Joventut finalitzaran amb la Festa dels anys 80 a la piscina, que donaran inici a la Festa Major de Vallclara.

 

Blancafort també ho té tot a punt per a la setmana Jove

Pel que fa al municipi de Blancafort, la setmana Jove donarà el seu tret de sortida aquest dissabte 18 d’agost amb una exhibició de moto. Diumenge a les 16.00 hores tindrà lloc un concurs de botifarra al Casal de la Gent Gran. Dilluns a la tarda els més petits podran participar en la gimcana popular a la plaça dels arbres i a les 20.00 hores a la mateixa plaça tindrà lloc una masterclass de zumba oberta a tothom.

 

Dimarts 21 d'agost a la piscina hi haurà guerra d'aigua, i a la nit un concurs de paelles a la plaça dels arbres. L'endemà dimecres al punt del migdia, a la piscina municipal, es realitzarà un curs de primers auxilis obert a tothom en el qual es podran fer pràctiques de reanimació cardiopulmonar amb els ninos ‘little Anne’ del Consell Comarcal. A la tarda Corretapes a càrrec dels joves de Blancafort.

 

Dijous, Blancafort també acollirà el Tuneja't-shirt per reutilitzar una samarreta d'estiu. A la nit a la plaça dels arbres tindrà lloc el popular sopar del pollastre i concurs del disseny de la samarreta ‘Setmana jove 2019’. A més, aquesta setmana, cada tarda té lloc el torneig de futbol.

 

La setmana de la joventut està organitzada per l'Associació de Joves i l'Ajuntament de Blancafort amb el suport de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà i amb la col·laboració de nombroses entitats del municipi.