La Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc reparteix 1.000 euros en premis

La previsió és que les rebaixes d'enguany també seran positives pel comerç de proximitat de la vila
Imatge de les guanyadores del sorteig d'enguany | Cedida

Aquesta setmana s'ha fet el sorteig que clou la campanya comercial de Nadal i Reis a Montblanc, organitzat per la Unió de Botiguers i Comerciants de Montblanc i en el qual es premia amb 1.000 euros en compres les butlletes que la setantena de comerços associats reparteixen entre els clients durant les festes. És una de les iniciatives destinades a promocionar la vila com a capital comercial de la Conca de Barberà, esperonant-ne la fidelització dels clients.

La guanyadora de 500 euros en compres és Lluci Marsal (per una compra a Perfums i Regals Palau) i amb 100 euros en compres cadascuna: Sandra Vizcarra (Aviram Moix), C. Montseny (Bumback), Anton Oller Pallissé (Perfumeria i Regals Vives), Maria José Fernández (Joguines Joglars) i Suyai Roveda (La Pinyolina). Tots ells hauran de gastar-se el premi el 25 de gener en algun dels comerços associats.

El reclam de la TotVila

La TotVila és una targeta gratuïta, que acumula diners per a la següent compra a l'establiment i que ja compta amb 2.560 usuaris únics i 27 establiments comercials montblanquins adherits. A més, cada mes fa un sorteig entre els seus usuaris. En aquest sentit, la presidenta de la UBCM, Montse Guinovart, explica que «tot i que el temps no ha acompanyat del tot, amb alguns dies de pluja, estem força satisfets, perquè en línies generals la campanya ha estat bona pels comerciants. Volem ressaltar que, a més de les promocions i les activitats nadalenques, la bona marxa de la targeta TotVila és un clar incentiu per a les compres als establiments associats, com ens expliquen els mateixos comerciants».

Quan arriba el Nadal, els carrers de Montblanc s'omplen de gent | Marc Pallissó / Judit Albalat

Malgrat que el període oficial de rebaixes ja s'ha acabat per llei, la tradició es manté. Molts dels establiments del centre comercial de Montblanc, ja les han començades i ofereixen descomptes en productes de primera qualitat d'entre el 20% i el 50% en el preu. «De moment, les vendes estan anant també bé. N'estem contents i esperem tancar les rebaixes amb una sortida d'estocs de primera qualitat que permeti als nostres clients gaudir d'aquest període d'incentius i a les botigues preparar-se per a la següent temporada», afirma Montse Guinovart.

"👉Riuada Solidària publica les bases dels ajuts pels aiguats de l'Espluga de Francolí" "🎉AGENDA: Coneix tots els actes de la Festa Major d'hivern de Vimbodí i Poblet"