A la venda les entrades per la 25a Acampada Jove que se celebrarà del 16 al 18 de juliol a Montblanc

L’organització ha posat a la venda els abonaments de la pròxima edició, que inclouen l'estada als tres dies de concerts i activitats, amb dret a acampar per 44 euros
L'Acampada Jove 2019. | Josep Martí

Ja es poden adquirir les entrades per a la 25a edició de l’Acampada Jove. L’organització ha posat a la venda els abonaments per poder assistir al festival de música que se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de juliol a Montblanc.

 

Aquests abonaments inclouen l'estada als tres dies de concerts i activitats, amb dret a acampar, per 44 euros. Un any més, el festival polític-musical més gran dels Països Catalans torna a Montblanc per celebrar una edició molt especial.

 

L’edició «més gran de la història»

Al llarg dels pròxims mesos, l’organització anirà donant més detalls i sorpreses d’aquesta edició considerada «la més gran de la història».

 

El director de l’Acampada Jove, Pau Morales, ha destacat que «som l’únic festival dels Països Catalans que pot dir que ha celebrat 25 edicions consecutives i amb un format i públic consolidat».

 

La 25a edició serà un homenatge a les anteriors, amb moltes sorpreses

En aquest sentit, Morales ha afegit que «l’Acampada 2020 serà un homenatge a les diferents edicions que hem viscut, plena de sorpreses per tots els públics i de nous serveis que s’aniran desvetllant els propers mesos».

 

La 25a edició de l’Acampada Jove, el festival polític-musical organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya i l’Associació Cultural Acampada Jove, tindrà lloc a Montblanc en la que serà la dotzena edició consecutiva que se celebrarà a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

"🎄Arriba el primer concurs nadalenc per decorar cases i balcons a Vimbodí i Poblet" "🎄Montblanc estrena un arbre de Nadal lluminós a la plaça Major"