Un vi de la Conca de Barberà, entre els 50 millors del món

Es tracta del Grans Muralles 2016, de la Família Torres | Apareix al top 50 del rànquing dels premis Decanter, una llista amb 16.500 referències de 55 països
El vi apareix al top 50 del rànquing dels premis Decanter, una llista amb 16.500 referències de 55 països | Twitter / @familiatorres

El vi Grans Muralles 2016 de la Família Torres, de la DO Conca de Barberà, es troba entre els 50 millors del món segons els premis Decanter World Wine Awards, tal com ha informat la mateixa bodega avui dijous, 24 de setembre. Aquest vi ha obtingut, per segon any consecutiu, 97 punts i la màxima distinció del concurs, el títol ‘Best in Show’, i és un dels quatre vins espanyols —i l’únic català— que apareix al rànquing, amb 16.500 referències de 55 països.

Es tracta d’un vi negre mediterrani elaborat amb varietats autòctones, algunes de les quals són ancestrals, han apuntat els Torres.

"Més novetats en el servei de recollida de brossa a Montblanc" "Agenda: Primeres novetats de la 18a edició del Festival Terrània de Montblanc"