ÚLTIMA HORA

Ingressa a presó el detingut per gihadisme a Reus, considerat un 'cibersoldat' de Daesh

Vimbodí i Poblet reforma un dels seus principals carrers

Es tracta del carrer del Mestre Rebull que, tot i les obres, manté l’aspecte empedrat
El carrer Mestre Rebull, després de la reforma. | Cedida

 

Vimbodí i Poblet estrena nova imatge en un dels seus carrers més importants. En concret, l'Ajuntament del poble ha finalitzat les obres de millora del carrer del Mestre Rebull, i ara ja només resten alguns detalls a la part superior, a tocar de les escales del carrer del Mestre Manresa, que es faran en una segona fase. Els treballs que s’han fet fins ara, han permès substituir els serveis soterrats que hi havia. Aquest tram del poble és especialment important, ja que recull interiorment una part destacada del clavegueram i altres canalitzacions públiques provinents de les vies més altes. 

El carrer del Mestre Rebull també es pot considerar com una de les vies més importants que té actualment el municipi per altres motius, ja que serveix de fil conductor i d’accés cap als diferents ‘carrers de Dalt’ del poble. Pel que fa a la superfície on s'hi han fet les obres, el paviment del carrer s'ha reformat però sense perdre el seu característic i singular terra empedrat, si bé ara l'actual és nou i també és antilliscant, cosa que fa augmentar la seguretat dels vianants que hi puguin passejar a partir d'ara. 

 

Prohibit aparcar vehicles al carrer Mestre Rebull

Ateses les seves característiques i gran estretor, no es permet aparcar vehicles al carrer del Mestre Rebull ni tampoc a la resta dels anomenats carrers 'de Dalt'. Aquestes obres s'han pogut dur a terme gràcies al finançament procedent del Pla d'Acció Municipal de la Diputació de Tarragona. Per més endavant, hi ha prevista una següent fase d'obres en el municipi, per tal de seguir millorant els carrers i finalitzar aquest tram. En aquest segon cas, es milloraran les escales del carrer del Mestre Manresa que duen fins a l'església.