La nova presidenta del Parlament de Catalunya, Laura Borràs, en una imatge a l'hemicicle

Laurà Borràs visitarà Montblanc amb motiu de la 34a Setmana Medieval

La presidenta del Parlament serà a la capital de la Conca de Barberà el diumenge 25 d'abril

Aquest diumenge 25 d’abril, Laura Borràs, la presidenta del Parlament de Catalunya visitarà la vila de Montblanc, amb motiu de la 34a edició de la Setmana Medieval. En aquest sentit, a partir de les 11.00 h del matí, a l’Ajuntament de Montblanc hi haurà la rebuda institucional, juntament amb l’alcalde, els regidors i els membres de l’Associació Medieval de la llegenda de Sant Jordi.

En aquest acte, la presidenta del Parlament signarà el  llibre d’honor de la institució i farà entrega de la senyera del Parlament. Posteriorment, les diferents autoritats i membres de l'Associació Medieval es traslladaran al recinte de Sant Francesc on visitaran el Mercat Medieval i la Mostra d’oficis.

Encara no ens segueixes a Telegram? 📲 Forma part de la nostra comunitat! Comenta i rep les notícies més importants al moment al teu mòbil i GRATIS. Clica aquí, t'estem esperant!

En acabar la visita, a la Sala de les Corts Catalanes, Laura Borràs signarà el llibre d’honor de l’Associació Medieval de la Llegenda de Sant Jordi. Cal destacar que és la primera vegada que la presidència del Parlament visita institucionalment la capital de la Conca de Barberà.