Visitants a la Muralla de Montblanc.

La muralla de Montblanc es podrà visitar els dies feiners de juliol i agost

L'Oficina de Turisme també ofereix la visita nocturna cada divendres i una visita en francès els dimecres

Coincidint amb els mesos d'estiu l'Oficina de Turisme de Montblanc amplia el ventall de visites al patrimoni de la capital de la Conca de Barberà. De l'1 de juliol a l'1 de setembre tornarà a reforçar les propostes de descoberta de dilluns a diumenge.

Per tercer any seguit, els dies feiners es podrà fer la visita al pas de ronda i les torres de la muralla de Montblanc. Una experiència sense guia, al ritme que desitgi l'usuari, que surt d'una de les torres ubicades al carrer de la muralla de Pere III, passa per la de Sant Jordi i acaba a la de Sant Francesc.

Més de 200 metres de passeig que permeten pujar dalt de tot de dues torres. L'any passat en van gaudir 1.600 persones i s'espera poder igualar aquesta xifra si no fa massa calor.

Aquesta visita es promociona des de l'Oficina de Turisme i es reforça amb un díptic que es pot trobar en establiments turístics i comercials de la vila i també en altres municipis. 

La visita a la muralla fa de dilluns a divendres de les 11.00 fins a les 14.00 hores. El preu és de 3€ per als majors de 14 anys, d'1,5€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

Visita guiada en francès a la muralla

Una altra de les visites exclusives de l'estiu és la que es realitza a la muralla cada dimecres de juliol i d'agost en llengua francesa. S'inicia a la plaça de Sant Francesc a les 19.00 hores i té per objectiu enllaçar amb el Dimecres Tapa.

Imatge d'una visita guiada a Montblanc.
Imatge d'una visita guiada a Montblanc. | Cedida

El preu és de 4€ per als majors de 14 anys, de 2€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

Visita guiada nocturna

Un estiu més els divendres a les 22.00 hores es farà la visita nocturna al patrimoni monumental. Tot just la setmana passada es va presentar un vídeo de promoció d'aquesta visita. El preu és de 10€ per als majors de 14 anys, de 6€ per als joves de 7 a 13 anys i gratuït per als menors de 6 anys.

Visites de cap de setmana

A l'estiu no es deixen de fer les visites habituals de cap de setmana que es realitzen tot l'any. Per tant, cada dissabte i diumenge i també el 15 d'agost es podrà gaudir de tres propostes: visita enogastronòmica a les 11.00 hores, visita monumental a les 11.30 hores i a la muralla i el pas de ronda a les 12.30 hores.


Comentaris