Telegram : +34 639 048 422

E-Mail: info@tarragonadigital.com

ÚLTIMA HORA

Gran desplegament policial per una dona desapareguda a Mont-roig

L'espectacle de Cucània Kids i l'aniversari de la Cucafera a Montblanc

La festa destinada als més petits arriba avui a Montblanc, dins el marc de la Festa Major, amb Cucània Kids, l'aniversari de la Cucafera i l'espectacle infantil 'El Pot Petit'
Imatges de l'estrena de la Cucafera de Montblanc | Joan López

 

Montblanc segueix de Festa Major i obre una setmana repleta d'actes, on podreu gaudir de cercaviles, seguicis infantils, correfocs, balls d'orquestra, l'espectacle de 'Bona Gent' amb Quim Masferrer, concerts de Doctor Prats i Zoo, ofrenes florals, la pedelada popular, la festa de l'esport i la festa de la gent gran.

 

Avui a les 17.45 h, des de l'Església de Sant Francesc, hi haurà la cercavila del Seguici Petit amb el Drac Petit, Aligot, Grallers de la Colla Petita, Mulasseta, Grallers dels Amics dels Gegants, Colla Petita del Ball de Bastons i Colla Petita dels Torraires.

 

Seguidament, podreu gaudir de Cucània Kids que celebra el 3r aniversari de la Cucafera amb l'actuació de la Cucafera, on també hi haurà un berenar popular i l'espectacle infantil, a càrrec del grup musical i d'animació familiar 'El Pot Petit'.

 

Si no teniu la sort de poder-hi assistir, podeu veure les imatges de l'espectacle, a continuació, gràcies a la webcam que hi ha instal·lada a la plaça del municipi.

 

[%banner%]module:2136[%banner%]

💬 Fes clic aquí per rebre al teu mòbil l'actualitat de Tarragona. És gratis!

Comentaris