ARA MATEIX

Crema un vehicle a l'enlla莽 de l'AP-7 amb la T-11 a Reus

Uns 120 infants gaudiran del Casal Xic'S de Salou durant el mes de juliol

Les activitats d'enguany giren al voltant del m贸n del circ
Imatge del Casal Xic'S 2019, a Salou | Cedida

 

 

Salou ha comen莽at una nova edici贸 del Casal Xic鈥橲, una oferta d鈥檕ci i lleure de qualitat destinada als nens i nenes del municipi, d鈥檈ntre 3 i 12 anys. Durant el mat铆 d鈥檃vui dimecres, 3 de juliol, l鈥檃lcalde Pere Granados i la regidora de Serveis Educatius i Lleure, Julia G贸mez, acompanyats del director general de la Fundaci贸 Pere Tarr茅s, Josep Oriol Pujol, han visitat el casal on, aquest mes, hi assisteixen quasi 120 infants.

 

El Casal Xic鈥橲, organitzat per l鈥橝juntament de Salou i gestionat per la Fundaci贸 Pere Tarr茅s, compta enguany amb un director, dotze monitors i sis vetlladors per als nens amb necessitats educatives especials.

 

 

 

Un casal amb 芦molt d'猫xit禄

Durant la visita d鈥檃vui, la regidora Julia G贸mez ha explicat que 芦aquest Casal t茅 cada any molt d鈥櫭▁it i la prova 茅s que les places s鈥檈xhaureixen molt r脿pidament; fins i tot tenim llista d鈥檈spera禄. G贸mez ha afegit que 芦un dels atractius del Casal d鈥橢nguany 茅s que gira al voltant del m贸n del circ, amb activitats relacionades amb aquesta tem脿tica禄.

 

Josep Oriol Pujol, per la seva part, ha valorat 芦la possibilitat que tindran els infants de visitar el circ Raluy, a Vilanova, on compartiran espai i experi猫ncies amb nens i nenes d鈥檃ltres casals del territori禄.

 

La gran festa de comiat, el 30 d'agost

Aquest casal salouenc es duu a terme a l鈥橢scola Europa, fins al 30 d鈥檃gost, quan es far脿 una festa de comiat que inclour脿 la resta de casals i l鈥橢scola Esportiva del municipi.

 

El Club Xic'S

El Club Xic'S est脿 destinat de forma exclusiva a la inf脿ncia de Salou i promou la difusi贸 i l'est铆mul de l'oferta infantil, ja sigui d'脿mbit municipal com privat. Per fer-se s貌cies del club, les persones interessades han de dirigir-se a l'Espai d'Inf脿ncia Estaci贸 del Carrilet, a la pla莽a del Carrilet n煤mero 2 i omplir una butlleta.