GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

En marxa el 38è Concurs Literari Vila de Mont-roig

Els treballs es poden presentar fins al 17 de juliol
En marxa el 38è Concurs Literari Vila de Mont-roig | pexels

 

 

La regidoria de Cultura de Mont-roig del Camp, ha posat en marxa una nova edició del Concurs Literari Vila de Mont-roig, un certamen, que més enllà dels premis individuals, publicarà les obres guanyadores en un llibre conjunt.

 

De llarga trajectòria al municipi, el concurs pretén guanyar participacions en totes les franges d'edat i modalitats, motiu pel qual convida infants i adolescents a participar en els premis de poesia i narrativa breu infantil i juvenil; uns premis que comptaran amb les subcategories de 8 a 9 anys, de 10 a 11, de 12 a 14 i de 15 a 17.

 

Tanmateix, el concurs pren rellevància en les modalitats per adults, que competiran literàriament per ser reconeguts amb el Premi d'Assaig Vila de Mont-roig, el Premi de Prosa Magdalena Guerrero i el Premi de Poesia Miquel Ferrer. Uns premis que seran atorgats per un jurat format per persones del món literari i cultural, i que es podran declarar deserts si aquestes consideren que cap de les obres presentades presenta prou categoria.

 

Tots els participants hauran de lliurar les seves obres a les Oficines Municipals d'Atenció al Ciutadà de l'Ajuntament de Mont-roig del Camp, personalment o per correu postal, en horari d'atenció al públic. El termini de presentació de les obres finalitzarà el dimecres 17 de juliol d'aquest 2019, mentre que el veredicte del jurat es farà públic al mes d'octubre.

 

Els premis del Concurs Literari Vila de Mont-roig

  • Premi d'Assaig Vila de Mont-roig: 600 euros
  • Premi de Prosa Magdalena Guerrero: 500 euros
  • Premi de Poesia Miquel Ferrer: 500 euros

 

  • Premi infantil de Poesia: 75 euros
  • Premi juvenil de Poesia: 125 euros
  • Premi de Narrativa breu infantil: 75 euros
  • Premi de Narrativa breu juvenil: 125 euros

 

  • Les obres de tots els premiats seran publicades en un llibre recopilatori de la 38a edició del Concurs Literari Vila de Mont-roig

 

 

 

Et pot interessar: