GRUP DE FACEBOOK:

Fes click AQUÍ i uneix-te al nostre Grup Oficial de Facebook! Notícies, enquestes i moltes opinions sobre tot el que passa a les comarques de Tarragona.

El brot de coronavirus a la residència de gent gran de Vila-seca es cobra ja set vides

Aquest dilluns, l'alcalde de Vila-seca ha informat que el total de casos positius al centre era de 61

Les males notícies, en època de pandèmia, no tenen aturador. Aquest dilluns, 6 d'abril, s'ha confirmat que, des de l'inici de la crisi del coronavirus, han mort 7 padrins i padrines per coronavirus a la residència de gent gran de Vila-seca.

 

 INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del TarragonaDigital on comentem entre tots les notícies de Tarragona! El grup us encantarà: us informareu i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

 

La notícia s'ha conegut quan encara no fa ni dos dies que l'Ajuntament de Vila-seca confirmava un brot de 16 positius per coronavirus al centre. La residència de gent gran de Vila-seca té uns 100 residents i els casos confirmats per la Covid-19 era entre avis i àvies. Com una primera mesura de prevenció, el batlle del municipi, Pere Segura, va fer públic que havia demanat a la delegació del Govern de la Generalitat la desinfecció del centre, una mesura que encara està pendent d'aplicar-se.

 

 

Aquest dilluns, 6 d'abril, Segura ha fet públic que «el Grup Mutuam, gestor de la Residència, i el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, ens han informat que el total de casos positius són 61». Així mateix, l'alcalde de Vila-seca ha explicat el seguit de mesures que ha engegat el consistori, com ara «un equip de psicòlegs voluntaris per atendre els familiars dels residents».

 

 

45 padrins morts a les residències de les comarques de Tarragona

Fa poques hores, el govern català feia públic, a través de la conselleria de Treball i Afers Socials, que havien mort 45 padrins a les residències de gent gran de les comarques de Tarragona. Al Camp de Tarragona és on s'acumulen la majoria de defuncions entre la gent gran, 39, mentre que a les Terres de l'Ebre la xifra és de 6 defuncions per coronavirus.