Troben quatre cadells de gos en una caixa a Cambrils

Montse Llombart ha denunciat els fets a les xarxes socials i ha estat l'encarregada de cuidar els animals i trobar-los-hi una llar
Els cadells han estat portats a l'Associació Amics dels Animals de Flix, Can Flix | Montse Llombart

 

Aquest dijous, 6 de desembre, una dona ha fet una denúncia a través de les seves xarxes socials per l’abandonament animal. El motiu principal ha estat la troballa de quatre cadells abandonats al municipi de Cambrils mentre estava treballant. En aquest sentit, se’ls va emportar a casa tots quatre i, després, va denunciar-ho a les seves xarxes socials fent públics els fets d’aquest passat dijous.

 

Denuncia l’abandonament de quatre cadells a Cambrils  

Els fets van passar el passat dijous, 6 de desembre, quan la flixanca Montse Llombart, agent dels Mossos d’Esquadra a l’ABP de Cambrils a Seguretat Ciutadana, es va trobar quatre cadells en una caixa de color verd mentre estava patrullant per la Riera d’Alforja de Cambrils, concretament, davant la porta d’una zona d’esbarjo que han fet per als gossets, tal com ha explicat Montse a TarragonaDigital.

 

Als voltants de les nou del matí, van ser trobats els petits animals abandonats. En aquest sentit, la noia va decidir endur-se’ls cap a casa i, allà, es van passar el matí juntament amb dos altres gossets més que té i la seva gata: Danka, Brie i Mili.

 

Montse Llombart va trobar els quatre cadells abandonats a la Riera d'Alforja de Cambrils | Montse Llombart

 

La Montse, que treballa a Cambrils, però és del municipi de Flix, de la Ribera d’Ebre, es va posar en contacte amb Can Flix, l’Associació Amics dels Animals de Flix. Aquests, li van fer saber que disposaven de cases d’acollida. Així doncs, a mitja tarda, segons explica la flixanca, se’ls va emportar cap al municipi riberenc per lliurar-los a les cases d’acollida. Cal destacar que els gossets seran adoptats amb compromís de castració i se’ls hi realitzarà un seguiment continuat.

 

Agraïda amb la solidaritat mostrada per tothom

Montse Llombart ha explicat el succés en un vídeo a Facebook i ha fet saber a TarragonaDigital que està molt agraïda pels missatges que ha rebut, ja que tots oferien ajuda per donar-li menjar o passejar-losmolta gent s’ha interessat a adoptar-los. A més, no és la primera vegada que es troba en aquesta situació i, en aquest sentit, les tasques de seguiment i compromís de castració ho fa ella mateixa, però aquest cop, el cop de mà ofert per Can Flix li ha estat de gran ajuda.

 

Ha agraït tota l'ajudat que li han ofert per cuidar els cadells | Montse Llombart

 

L’abandonament animal

Aquest cas d’abandonament d’animals no és el primer que s’ha trobat Montse Llombart. En el seu vídeo penjat a Facebook, explicava que se n'ha trobat a tot arreu i de totes les races. Així doncs, enfadada pel succeït a Cambrils, ha volgut fer una denúncia pública perquè tothom sàpiga els fets. Segons Llombart, els gossos són abandonats sense que les persones pensin les conseqüències que poden tenir aquests animals, ja que poden ser atropellats, poden morir de fred, de gana o d’amor, ja que són els únics animals que poden morir d’amor perquè enyoren al seu amo.

 

Els animals van ser trobats abandonats en una caixa verda a Cambrils | Montse Llombart

 

Per aquest motiu, també ha demanat que es faci difusió del seu vídeo, perquè pugui acabar arribant al responsable d’aquest abandonament animal, un fet inhumà, ja que, com explica Montse Llombart, «els gossos són els que ens fan recordar els valors que els humans no tenim moltes vegades».